Articole scrise de Dacian Roman


1 - 7 din 7 rezultate
1.Dovada: prefectul de Cluj, Valentin Cuibus, a participat la lansarea candidatilor PSD! Turdanews a intrat in posesia dovezii foto ca prefectul de Cluj, Valentin Cuibus, a participat la lansarea candidatilor PSD pentru functiile de primar si consilier in Turda si Cimpia Turzii. Intra pe site-ul Turdanews si poti obtine dovada foto!
2.La Turda, legea anticoruptie a devenit hirtie igienica In mod normal, un consilier nu poate avea afaceri cu banul public sau cu regii subordonate Consiliului Local. In mod normal. La Turda, insa, normalitatea este intre paginile unei legi stufoase care nu e respectata de nimeni.
3.Spectacol electoral sustinut din banul public Primaria Turda organizeaza un spectacol finantat cu bani de la bugetul local, de pe urma caruia PSD-ul va trage foloasele electorale. Sesizati ca incalca legea, reprezentantii autoritatilor au pus sa fie decupat numele Primariei de pe afise! Insa, financiar, tot Primaria este implicata.
4.PSD isi face campanie pe bani publici In plina campanie elctorala, Primaria Turda organizeaza un spectacol de lansare a albumului "Da-mi mina ta", lansat de turdeanul Raoul. Cu bani de la buget, bineinteles. Beneficiarul acestui spectacol va fi PSD Turda, partid din care face parte si primarul Virgil Blasiu, care a aprobat cheltuirea banului public pentru organizarea spectacolului.
5.Raportul "Mass media si libertatea de exprimare in Turda" In Turda, la o populatie de circa 60.000 de locuitori, exista 2 posturi tv locale, 3 radiouri locale si 2 saptaminale (plus 1 in curs de aparitie). Majoritatea sint controlate de PSD, care nu permite existenta nici unei critici. Raportul dezvaluie metodele prin care potentatii local au reusit sa puna botnita "ciinelui de paza al democratiei".
6.Primarii PSD si-au facut bani din diurnele luate pentru deplasari in strainatate Pe linga vizitarea unor locuri in care contribuabilii n-au cum sa ajunga, primarii PSD din Turda si Cimpia Turzii au descoperit in diurnele incasate pentru deplasarile facute o adevarata sursa de bani, deloc de neglijat.
7.La Cimpia Turzii, PNG-ul lui Becali e considerat "lucratura lui Dumnezeu"! Show mioritic la lansarea candidatului PNG pentru Primaria C.Turzii. Nu a lipsit aproape nimic. A fost tot tacimul: un preot care a zis ca PNG-ul e "lucratura lui Dumnezeu", un candidat care a multumit pentru ca Dumnezeu i-a dat posibilitatea sa se inscrie in acest partid", anuntarea unui culoar electoral de 30% si un discurs al lui Dan Pavel prin telefon


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by