Articole scrise de DG, N.O.


1 - 3 din 3 rezultate
1.VIDEO Protestul din Berlin împotriva restric��iilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, întrerupt de Poli��ie / Confrunt��ri între poli��i��ti ��i protestatari -UPDATE Poli��ia din Berlin a întrerupt, sâmb��t��, demonstra��ia celor care se opun purt��rii m����tii, dar ��i m��surilor restrictive impuse împotriva pandemiei de coronavirus, din cauza nerespect��rii distan��ei fizice de c��tre cei aproape 18.000 de participan��i, relateaz�� AFP. Ulterior, manifesta��ia a continuat cu un num��r mai mic de participan��i.
2.FOTO VIDEO Noi proteste la Hong Kong. Poli��ia a intervenit cu gaze lacrimogene ��i tunuri de ap�� / Protestatarii au f��cut focul în apropierea unei sec��ii de poli��ie Poli��ia din Hong Kong a intervenit sâmb��t�� împotriva manifestan��ilor, mai întâi cu spray-uri iritante, apoi cu gaze lacrimogene ��i cu un tun de ap��, relateaz�� presa interna��ional��. Mii de demonstran��i au ie��it pe str��zile din Hong Kong, sfidând interdic��iile impuse de autorit����i, pentru a protesta fa���� de decizia Beijngului de a limita reformele democratice din fosta colonie britanic��.
3.FOTO UPDATE Manifesta��ie pentru boicotarea referendumului în Pia��a Victoriei: Separa��i Biserica de Stat / Iubirea nu se voteaz�� / Ini��iativa de modificare a Constitu��iei a adus un val de ur�� Aproximativ 150 de oameni s-au adunat duminic�� în Pia��a Victoriei pentru a protesta fa���� de referendumul de modificare a Constitu��iei în sensul restrângerii defini��iei familiei drept c��s��toria între un b��rbat ��i o femeie, sub sloganul ”Iubirea nu se voteaz��”. Ace��tia au avut pancarte cu ”separa��i Biserica de Stat”, ”Boicot” ��i ”Sta��i acas�� dac�� v�� pas��”. De asemenea, protestatarii au atras aten��ia c�� referendumul i-a încurajat pe simpatizan��ii Coali��iei pentru Familie s�� aib�� mesaje de instigare la ur�� fa���� de membrii comunit����ii LGBT, motiv pentru care mul��i acum chiar se tem s�� mai ias�� în public.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by