Articole scrise de DG


1 - 30 din 2672 rezultate
1.Zelenski a cerut anchet�� în cazul înregistr��rii audio care l-a determinat pe premier s�� î��i înainteze demisia Pre��edintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut autorit����ilor s�� investigheze cine este în spatele înregistr��rii audio de la o ��edin���� a mini��trilor cu oficialii b��ncii na��ionale, ��edin���� în care premierul pare c�� îl ridiculizeaz�� pe ��eful statului pentru lipsa de cuno��tin��e în domeniul economic. Premierul a acuzat manipul��ri, dar ��i-a depus scrisoarea de demisie la pre��edin��ie. Zelenski nu a anun��at înc�� dac�� accept�� sau nu demisia premierului.
2.Guvernul de la Londra sus��ine c�� nu va deporta cet����enii UE, dup�� Brexit / 2,5 milioane de europeni au ob��inut deja statutul de rezident Guvernul de la Londra a dat asigur��ri Uniunii Europene c�� cet����enii europeni care nu vor reu��i s�� depun�� cererile pentru statutul de rezident permanent nu vor fi deporta��i dup�� Brexit, a declarat vineri coordonatorul Parlamentului European pe rela��ia cu Marea Britanie, Guy Verhofstadt. Potrivit datelor oficiale prezentate de Londra, pân�� acum, 2,5 milioane de cet����eni au ob��inut deja statutul care le permite s�� tr��iasc��, s�� munceasc�� sau s�� studieze în Regatul Unit, dup�� ie��irea din blocul comunitar.
3.VIDEO Ayatollahul Khamenei: SUA vor s�� divid�� Iranul ��i s�� declan��eze un r��zboi civil/ Trump, un clovn care înjunghie pe la spate UPDATE Liderul Suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, conduce vineri ceremonia de rug��ciuni în capitala Teheran, fiind pentru prima oar�� în 8 ani când face acest lucru, scrie BBC News. Ayatollahul a f��cut apel la unitate na��ional�� ��i la o prezen���� masiv�� la alegerile din februarie. El a mai spus c�� trebuie luate m��suri pentru a preveni alte ”tragedii” ca cea în care ��i-au pierdut via��a cei 176 de oameni afla��i la bordul aeronavei ucrainene. Khamenei a acuzat SUA c�� vrea s�� divid�� Iranul ��i s�� declan��eze un r��zboi civil.
4.Premierul Ucrainei ��i-a înaintat demisia, dup�� ce ar fi fost înregistrat criticându-l pe pre��edintele Zelenski Premierul Ucrainei, Oleksi Honcharuk, ��i-a înaintat demisia pre��edintelui Volodimir Zelenski care o va lua în considerare, a precizat pre��edin��ia, potrivit Reuters. Anun��ul vine dup�� ce presa local�� a difuzat o înregistrare audio în care premierul ar fi sugerat c�� pre��edintele habar nu are economie.
5.D��ncil�� este ��omer��: ”Nu am un serviciu deocamdat��. Când ai pierdut, r��mân foarte pu��ini lâng�� tine Fostul premier Viorica D��ncil�� a declarat, joi seara, c�� „deocamdat��” nu s-a angajat, de��i a primit mai multe propuneri, l��sând s�� se în��eleag�� c�� o decizie ar urma s�� ia s��pt��mâna viitoare. Pe de alt�� parte, D��ncil�� a afirmat c�� nu va candida pentru nicio func��ie la congresul PSD care va avea loc în februarie.
6.LIVEVIDEO Candida��ii pentru ��efia DIICOT sus��in ast��zi interviurile la Ministerul Justi��iei Cei cinci candida��i care au îndeplinit condi��iile de participare la selec��ia pentru numirea procurorului-��ef al Direc��iei de Investigare a Infrac��iunilor de Criminalitate Organizat�� ��i Terorism (DIICOT) sus��in, vineri, interviurile la Ministerul Justi��iei. Este vorba despre Teodor Ni����, Ioana Bogdana Albani, Elena-Giorgiana Hosu, Viorel Badea ��i Daniel Horodniceanu.
7.VIDEO NASA: Fumul emanat de incendiile devastatoare din Australia va face înconjurul lumii Fumul dens emanat de incendiile de vegeta��ie din Australia, în continuare active dup�� mai multe luni, va face înconjurul lumii ��i va reveni în ��ar��, a anun��at agen��ia spa��ial�� american�� NASA, citat�� de Agerpres.
8.Reac��ia Sco��iei fa���� de refuzul lui Johnson: Democra��ia va avea câ��tig de cauz��. Sco��ienii î��i vor decide singuri soarta Premierul Sco��iei, Nicola Sturgeon, a reac��ionat mar��i fa���� de refuzul lui Boris Johnson de a aproba un al doilea referendum privind independen��a, transmi��ând c�� sco��ienii vor ob��ine ”dreptul de a-��i decide singuri soarta”.
9.Parlamentul European î��i exprim�� îngrijorarea profund�� fa���� de respectarea drepturilor cet����enilor europeni, dup�� Brexit Parlamentul European a atras aten��ia asupra drepturilor cet����enilor europeni care tr��iesc în Marea Britanie, exprimându-��i temerea c�� acestea ar putea fi prejudiciate de c��tre guvernul lui Boris Johnson, dup�� Brexit.
10.Boris Johnson respinge cererea pentru organizarea unui nou referendum privind independen��a Sco��iei Boris Johnson a respins, oficial, solicitarea înaintat�� de Nicola Sturgeon pentru organizarea celui de-al doilea referendum privind independen��a Sco��iei.Citi��i ��i Reac��ia premierului Sco��iei: Democra��ia va avea câ��tig de cauz��. Sco��ienii î��i vor decide singuri soarta
11.Rezolu��ia lui Boris Johnson pentru 2020: Premierul vrea s�� scape de câteva kilograme Dincolo de Brexit, una dintre rezolu��iile de Anul Nou ale premierului Boris Johnson este legat�� de kilogramele în plus. Premierul a declarat, într-un interviu pentru BBC, c�� unul dintre obiectivele sale în 2020 este acela de a sl��bi, îns�� nu se va converti la ”veganism” pentru c�� asta ar presupune un efort mult prea mare ��i renun��area la brânz��.
12.Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza corup��iei, avertizeaz�� fostul ministru de finan��e Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza corup��iei, afirm�� ��eful Cur��ii de Conturi din Rusia, Aleksei Kudrin, fost ministru de finan��e, într-un interviu publicat mar��i de agen��ia de pres�� RIA Novosti, transmite Agerpres.
13.T��riceanu anun���� c�� va discuta cu primarul din Târgu Mure��: Nu agreez declara��iile care încurajeaz�� discriminarea C��lin Popescu T��riceanu a anun��at mar��i c�� va discuta cu primarul din Târgu Mure��, Dorin Florea, despre afirma��ia acestuia referitoare la cuplurile care î��i doresc copii. Liderul ALDE sus��ine c�� nu agreeaz�� „în niciun caz” afirma��iile care încurajeaz�� discriminarea.
14.Ovidiu Rae��chi (PNL), despre cazul primarului Târgu Mure��: Ar trebui interzis dreptul de a candida pentru politicienii rasi��ti ��i nazi��ti Declara��iile primarului din Târgu Mure�� arat�� c�� trebuie s�� avem un mecanism eficient de suspendare a dreptului de a candida, cel pu��in pentru un ciclu electoral, pentru politicienii rasi��ti ��i nazi��ti, spune deputatul PNL Ovidiu Rae��chi.
15.Mai multe persoane au fost arestate în Iran, în leg��tur�� cu tragedia aviatic�� / 30 de protestatari au fost ��i ei re��inu��i -UPDATE Mai multe persoane au fost arestate în leg��tur�� cu tragedia aviatic�� în care ��i-au pierdut via��a 176 de pasageri afla��i la bordul aeronavei ucrainene, a precizat un purt��tor de cuvânt al procuraturii citat de Reuters. Acesta nu a oferi îns�� alte detalii.
16.Pre��edintele Iranului spune c�� doborârea avionului ucrainean a fost o gre��eal�� de neiertat Iranul îi va pedepsi pe to��i cei care sunt responsabili de doborârea avionului ucrainean de pasageri în care ��i-au pierdut via��a 176 de oameni, a spus pre��edintele Hassan Rouhani, într-un discurs televizat, ad��ugând c�� ”tragicul eveniment” va fi investigat serios.
17.A fost descoperit�� cea mai veche materie de pe p��mânt: Praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani Oamenii de ��tiin���� au descoperit cea mai veche materie de pe Terra, în timp ce analizau un meteorit. Este vorba despre praf de stele vechi de 7,5 miliarde de ani, relateaz�� BBC News.
18.Fiul unui lider al opozi��iei din Iran a fost arestat, dup�� ce tat��l s��u a cerut retragerea ayatollahului Khameneni Fiul unui lider al mi��c��rii verzi a fost arestat luni, la dou�� zile dup�� ce tat��l s��u a cerut ayatollahului Ali Khameneni s�� se retrag�� de la conducerea Iranului ca urmare a modului în care a gestionat criza provocat�� de doborârea unui avion de pasageri.
19.Klaus ���Iohannis se întâlne��te din nou cu premierul. Anticipatele ar putea figura pe agenda discu��iilor Pre��edintele Klaus Iohannis se întâlne��te, mar��i, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban. La discu��ii vor participa ��i vicepremierul Raluca Turcan ��i ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolo��.
20.Conflictul dintre Guvern ��i Parlament pe tema bugetului de stat, discutat de CCR la 12 februarie Curtea Constitu��ional�� a României urmeaz�� s�� discute pe 12 februarie sesiz��rile privind existen��a unui conflict juridic între Guvern ��i Parlament pe tema Legii bugetului asigur��rilor sociale de stat pe anul 2020, pentru care Executivul ��i-a asumat r��spunderea, au precizat oficiali ai CCR cita��i de Agerpres.
21.Premier�� în Belgia: Trei medici sunt judeca��i pentru crim�� dup�� ce au ajutat o femeie s�� moar�� Trei doctori sunt judeca��i pentru crim�� pentru c�� au ajutat o femeie de 38 de ani s�� moar��, acesta fiind primul caz judiciar de acest gen de la legalizarea eutanasiei, în 2002, în Belgia, scrie Reuters.
22.Na��iunile îndoliate de tragedia aviatic�� din Iran vor discuta despre ac��iunea legal�� împotriva Teheranului Cinci state ale c��ror cet����eni au murit în tragedia aviatic�� provocat�� de Iran, s��pt��mâna trecut��, se vor reuni joi, la Londra, pentru a discuta despre o posibil�� ac��iune legal�� împotriva Teheranului, a declarat pentru Reuters ministrul de externe al Ucrainei.
23.VIDEO Un tren din Rusia a avut întârzieri de o or�� din cauza unei c��mile care alerga pe ��ine. Imaginile au devenit virale Un tren din sudul Rusiei a avut întârzieri de aproape o or�� din cauza unei c��mile care ��i-a f��cut apari��ia în fa��a trenului, continuându-��i drumul la galop, pe ��ine, netulburat�� de semnalele insistente ale mecaniculului de locomotiv��. Înregistrarea video a incidentului amuzant a devenit viral�� pe re��ele sociale, scrie The Moscow Times.
24.Guvernul de la Teheran îi d�� replica lui Trump: Vars�� lacrimi de crocodil pentru „marele popor iranian” Purt��torul de cuvânt al guvernului de la Teheran a respins pozi��ia pre��edintelui american Donald Trump care ��i-a exprimat sprijinul pentru protestatarii din Iran ��i a cerut autorit����ilor s�� nu îi omoare. Oficialul a spus c�� Trump vars�� „lacrimi de crocodil” pentru ”marele popor iranian”.
25.Un poli��ist ��i-a amenin��at colegii cu pistolul ��i ar fi vrut s�� se sinucid��, în sediul Poli��iei din Bac��u. Ministrul de Interne a vorbit cu el: "Mi-a spus ce are pe suflet" -UPDATE Un poli��ist din Bac��u ��i-a amenin��at colegii cu pistolul ��i a sus��inut c�� vrea s�� î��i ia via��a, dup�� ce ��i-a f��cut apari��ia în sediul Inspectoratului Poli��iei, într-o stare vizibil�� de agita��ie ��i vorbind incoerent. În cele din urm��, criza a fost solu��ionat��, iar b��rbatul a predat armamentul din dotare, fiind deschis�� o anchet�� intern��, a confirmat IPJ Bac��u. Vela se laud�� cum l-a convins pe poli��istul din Bac��u "s�� renun��e la sinucidere": Am discutat cu el, a avut ceva pe suflet / Preg��tisem ��i un elicopter s�� merg acolo
26.VIDEO Drama de r��zboi ”1917” urc�� pe primul loc în box office-ul american cu încas��ri de aproape 37 de milioane de dolari Drama de r��zboi "1917: Speran���� ��i moarte", de Sam Mendes, urc�� de pe pozi��ia a 17-a, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încas��ri de 36,5 milioane de dolari de vineri pân�� duminic��, potrivit Mediafax.
27.Criz�� în familia regal�� a Marii Britanii: Regina îl va înfrunta pe Prin��ul Harry, fa���� în fa����. La discu��ii ar urma s�� participe ��i Meghan Markle, prin telefon Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a convocat pentru luni o reuniune de urgen����, pentru a discuta cu Prin��ul Harry despre decizia acestuia de a se retrage din via��a familiei regale ��i de a renun��a la rolul ce îi revine în cadrul monarhiei. La discu��ii este a��teptat�� s�� intervin��, prin telefon, ��i so��ia prin��ului, Meghan Markle, în condi��iile în care ducesa de Sussex s-a întors în Canada, al��turi de fiul cuplului regal Archie.
28.LIVEVIDEO Haosul pune din nou st��pânire pe Fran��a: Proteste masive ��i grev�� în transporturi Haosul din transporturi a pus din nou st��pânire pe Fran��a în contextul în care sindicatele au reluat masivele proteste fa���� de planul lui Emmanuel Macron de reformare a sistemului de pensii în a 36-a zi consecutiv�� de manifesta��ii antiguvernamentale, devenind astfel una dintre cele mai longevive mi��c��ri sociale, scrie euronews.
29.Viktor Orban: Boris Johnson este unul dintre cei mai curajo��i politicieni Premierul Marii Britanii Boris Johnson este ”unul dintre cei mai curajo��i politicieni” ��i Uniunea European�� ar trebui s�� vizeze rela��ii strategice puternice cu Regatul Unit, a declarat Viktor Orban.
30.VIDEO ���Avionul ucrainean ar fi putut fi lovit de o rachet�� de fabrica��ie rus��. Anchetatorii iau în calcul un atac terorist sau coliziunea cu o dron�� Un oficial ucrainean din domeniul securit����ii a declarat c�� un atac cu rachete sau cu bomb��, dar ��i coliziunea cu o dron�� sunt investigate de exper��i în cazul tragediei aviatice care s-a produs miercuri, în Iran, la câteva ore distan���� de atacul lansat de Teheran asupra bazelor militare americane din Irak, relateaz�� Guardian. În urma pr��bu��irii avionului ucrainean, la scurt timp de la decolare, to��i cei 176 de oameni afla��i la bord au murit.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 90 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by