Articole scrise de D.G., R.P.


1 - 2 din 2 rezultate
1.BAC 2011 Daniel Funeriu despre rezultatele la BAC: Profesorii tocmai si-au recastigat o mare parte din demnitatea lor sociala Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat luni la TVR ca toata lumea s-a preocupat de cei care au picat examenul de Bacalaureat, dar uita de cei care au promovat: "Cadrele didactice din Romania s-au saturat sa fie partase la un sistem care face rabat de la corectitudine". In privinta aspectului financiar, ministrul a declarat: "Facem tot ceea ce Romania poate sa-si permita astazi". Ministrul a declarat de asemenea ca "Legea Educatiei Nationale prevede invatamantul profesional ca ruta intarita si in toate locurile in care nu se face carte pentru a se obtine un Bacalaureat va fi o analiza foarte serioasa. Este vorba despre transformarea locurilor in care BAC-ul nu se ia" in locuri in care sa se petreaca un proces relevant, "de exemplu invatamantul profesional".
2.Revista presei din Muntenia, 26.07.2007 Cele mai proaspete evenimente, anchete si stiri din Muntenia, precum si informatii interesante, dar si relevante - prezentate intr-o sinteza zilnica.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by