Articole scrise de D.G., C.I.


1 - 2 din 2 rezultate
1.UPDATE Siviu Prigoana propune trecerea TVR International in administrarea MAE. Lazescu, SRTv: Finantarea de la buget e un lucru, strategia editoriala e un alt lucru Deputatul Silviu Prigoana doreste, potrivit unei initiative legislative depuse la Camera, trecerea TVR International in subordinea Ministerului Afacerilor Externe. MAE ar urma sa stabileasca politica editoriala si sa asigure finantarea acestui post.UPDATE Alexandru Lazescu, presedinte-director general SRTv, arata ca una este finantarea de la bugetul statului, cu totul altceva sunt formula institutionala si strategia editoriala, care sunt gestionate la nivelul serviciului public. Formula propusa este "contraproductiva", apreciaza el.
2.UPDATE Alexandru Lazescu, validat de Parlament presedinte-director general al SRTv. Opozitia s-a retras de la vot. Vezi cum se imparte politic noul CA al TVR UPDATE Alexandru Mihai Lazescu, desemnat de Presedintie in Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), a fost validat marti de plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului pentru a ocupa functia de presedinte-director general al SRTv, anunta Agerpres. Dupa ce a primit avizul comisiilor parlamentare, el a primit sprijinul Parlamentului, in plen, in conditiile unei sedinte marcate de tensiuni politice si in care opozitia s-a retras de la votul final. Lazescu a fost desemnat presedinte al CA al Televiziunii Publice potrivit legii vechi, dupa ce ultimul proiect de depolitizare a institutiei a fost respins in Senat luna aceasta. Lazescu va avea de condus un Consiliu format din 13 membri, unde numirile au fost facute din nou pe criterii politice si in care puterea si opozitia isi impart locurile la limita.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by