Articole scrise de Cristian Toma


1 - 3 din 3 rezultate
1.Split TVA: 4 exemple practice de la un expert contabil Firmele de contabilitate și experții contabili independenți discută deja intens pe forumurile de specialitate despre SPLIT TVA în încercarea de a înțelege și explica, la rândul lor, clienților cum va funcționa noul sistem de plată defalcată a TVA. Pe forumul Saga, unul dintre spațiile virtuale create în jurului unui soft de contabilitate folosit de multe firme din Romania, expertul contabil Cristian Toma, descrie patru exemple de calcul - dintre care unul pentru o firmă neplătitoare de TVA – și încearcă să dea răspunsuri la două întrebări: Ce obligații vor avea firmele? Cum ar trebui să procedeze?
2.Elevi si dascali, batuti la liceu Trei zile si cinci cazuri de violenta in randul profesorilor si elevilor este statistica inregistrata in aceasta saptamana la Grupul Scolar “Ilie Murgulescu” din Craiova. Violentele s-au petrecut la poarta liceului, jandarmii si politistii comunitari care trebuiau sa fie in zona aparand abia dupa ce agresorii s-au facut nevazuti sau deloc.
3.Deseuri aruncate langa Jiu/Basculanta lui Dorel se descarca in mijlocul drumului Societatea craioveana Sincrotrans transporta reziduuri, pe care apoi le depoziteaza direct in camp, departe de ochii comisarilor Garzii de Mediu.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by