Articole scrise de Cristian Stefan


1 - 3 din 3 rezultate
1.Fatalitate - s-a mai scumpit benzina! Dar, hai sa mai fim si un pic englezi! Sau americani! Tabelul de mai jos pune fata in fata, pentru prima data in presa noastra, evolutiile in timp ale pretului de vanzare al benzinei comune (Euro 95) din mai multe tari din UE. Concluzia este evidenta ¬ si saraci, si bogati, si dependenti si independenti petrolier, toti platim mai mult la pompa, fata de acum un an, doi sau patru ani. (am ales sa ne comparam la vara lui 2008, deoarece barilul de titei atingea in iulie pe piata mondiala maximul istoric de 145 dolari). La toti, benzina s-a scumpit de trei ori si toti avem preturi comparabile.
2.Adevarul: Planul la telefonie mobila, indeplinit 100% Consumul „pe paine" de telefonie mobila al romanilor a depasit toate asteptarile inca de la aparitia primilor operatori, in urma cu 11 ani. Acum este printre putinii indicatori in care suntem mai inzestrati tehnic decat vest-europenii. Potrivit statisticilor, numarul de cartele SIM active este mai mare decat populatia tarii.
3.Adevarul: Doua treimi din Autostrada Transilvania nu sunt proiectate Cu proiectare, exproprieri si finantare ramase de caruta, autostrada are putine sanse sa fie finalizata conform programului, peste sase ani. Din cauza intarzierilor, costul final ramane o mare necunoscuta, de miliarde bune de euro. Faimoasa renegociere de acum doi ani a contractului s-a dovedit a fi doar praf in ochi.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by