Articole scrise de Cristian Albu


1 - 6 din 6 rezultate
1.CET vrea sa debranseze o treime de oras In total vor fi in jur de 500 de asociatii de locatari debransate, adica 30% din asociatiile din Iasi.
2.O mie de oameni au luat lumina de la Hadambu Pelerini din toata tara au ajuns la manastirea cu icoane facatoare de minuni. „Pot spune ca am vazut majoritatea locasurilor de cult din Moldova, dar cu Hadambu nu se poate compara nimic“, povesteste Ioan Caruntu, din Suceava.
3.Ideea inlocuirii CET cu centrale a impartit orasul in doua Sefii CET au mutit, spunind ca pregatesc un raspuns elaborat. Forumul ziarului a fost ieri practic bombardat cu opinii ale cititorilor. Acestea sint impartite si nuantate. Dincolo de argumentatiile economice sau sentimentale, a fost adus in discutie si eventualul impact ecologic al schimbarii CET cu centrale.
4.Vinzarea CET-ului, o afacere trasnet! In premiera, "Ziarul de Iasi" supune dezbaterii publice o propunere interesanta, ce ar putea avea un impact maxim asupra orasului. E vorba de vinderea tuturor activelor CET, iar banii obtinuti sa fie folositi la cumpararea de centrale de apartament si de bloc pentru tot orasul, care sa fie date gratis tuturor iesenilor.
5.Primaria ieseana priveste cu jind la pubelele din Piatra Neamt Nemtenii au schimbat tot ce inseamna stringerea deseurilor din oras: sistem de colectare selectiva implementat in tot orasul, groapa ecologica si utilaje nou-noute. Iasul se chinuie cu un proiect-pilot de colectare a deseurilor, iar groapa ecologica este inca in faza de proiect.
6.Greva de la CET Iasi arde la buzunare Cu salarii brute cu 50% mai mari decit media pe economie, care se situeaza in medie in jurul sumei de 17 milioane lei vechi lunar, angajatii de la CET Iasi au iesit in strada. Ei nu au cerut conditii mai bune de munca, ci o crestere salariala de 16 la suta si reacordarea bonurilor de masa, in suma de 1,5 milioane lunar pentru fiecare salariat.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by