Articole scrise de Cristi Fleschin


1 - 16 din 16 rezultate
1.Autogara, mutata pentru modernizarea zonei Autobuzele nu vor mai avea de acum acces in autogara din Aiud. Aceasta a fost inchisa autovehiculelor de transport in comun si a celor de mare tonaj printr-o hotarire adoptata in ultima sedinta a legislativului local, datorita executiei proiectului de amenajare a intersectiei strazilor Morii, Bailor si Korosi Csoma Sandor.
2.Pata neagra, cu iz de ghetou Ghetou in mijlocul unui oras care se vrea european. Cam acesta ar fi apelativul potrivit pentru zona celebrului bloc G2 cunoscut de albaiulieni sub numele de “Turturica”, situat pe strada Arnsberg a cartierului Cetate din municipiul Alba Iulia.
3.Tirgul de Turim de la Albac, o reusita pentru promovarea Albei Mult asteptatul Tirg National de Turism Rural Albac -2007, care tocmai si-a inchis portile, a fost pe masura asteptarilor organizatorilor.
4.Directori de scoli sanctionati In urma rapoartelor comisiilor de control formate din inspectori scolari care au verificat unele unitati de invatamint din Alba, Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Alba a hotarit sanctionarea a patru directori a doua institutii de invatamint.
5.Peste jumatate din fermieri pot pierde subventiile Peste jumatate din crescatorii de animale din comuna Ciuruleasa nu-si vor putea primi subventiile de la stat deoarece animalele pe care le detin nu sint crotaliate.
6.“Bolile Infectioase” - punctul nevralgic al Spitalului Judetean Directorul Autoritatii judetene de Sanatate Publica Alba, dr. Ion Munteanu a dat zilele trecute raportul ministrului de resort Eugen Nicolaescu in ce priveste rezultatele controalelor desfasurate in spitalele si farmaciile din judet in intervalul 18 mai - 8 iunie.
7.PSD Alba vrea sa mute primaria Alba Iulia in Cetate Liderul social democratilor din Alba, av. Ioan Rus a opinat zilele trecute, in cadrul unei conferinte de presa, ca administratia publica locala - atit cea de la nivelul municipiului Alba iulia, cit si cea judeteana - ar trebui sa-si mute sediile in incinta Cetatii istorice.
8.Repunere in functie la Penitenciarul Aiud Fostul loctiitor comandant al Penitenciarului de maxima siguranta Aiud, Aurel Valea, demis in urma cu aproximativ trei luni de conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor, a fost rechemat la inceputul acestei saptamini, la post.
9.Bani de la guvern pentru sinagoga Executivul a suplimentat, in ultima sa sedinta, bugetul Ministerului Culturii si Cultelor cu suma de 400.000 de lei, bani proveniti din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pentru anul in curs, destinati cu acest scop Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.
10.Prefectura vrea "sa mute" la munte Vintu de Jos si Salistea! Prefectura Alba a solicitat zilele trecute ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Decebal Traian Remes, includerea comunelor Vintu de Jos si Salistea, pe lista unitatilor administrativ teritoriale din zona montana, pentru a beneficia de facilitatile prevazute de lege pentru zonele de munte defavorizate.
11.Peste 200 de incendii de miriste in doar 2 zile! Serviciile profesioniste si voluntare pentru situatii de urgenta au participat, in perioada 8-9 iulie, la un numar de 518 interventii, 251 fiind incendii de miriste, vegetatie uscata si la rampe de gunoi.
12.Intre viata si moarte Viata unui tinar de 17 ani din Alba Iulia atirna de un fir de par dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de mai bine de 15 metri. Tragedia s-a intimplat in cursul zilei de vineri, in zona Bailor Romane de la Cetea.
13.Pensionarii din Alba cer noi criterii de acordare a biletelor de tratament Zilele trecute a avut loc la sediul Institutiei Prefectului Judetul Alba sedinta Comitetului de dialog civic pentru problemele persoanelor virstnice, intilnire in cadrul careia au fost abordate doua probleme de interes pentru aceasta categorie de persoane.
14.Investitie de peste 11 milioane de euro Bugetul local al municipiului Blaj va creste cu aproximativ 10 miliarde de lei vechi, bani proveniti din taxe si impozite locale odata cu deschiderea in Mica Roma a unei noi fabrici de componente pentru masini unelte.
15.Poluare accidentala pe Valea Aiudului Piriul Valea Aiudului a fost poluat peste limita, la inceputul acestei saptamini, deversarile de ape menajere dintr-o conducta de evacuare a unei societati comerciale din localitate provocind moartea faunei acvatice.
16.PSD Alba nu vrea nici cu PD nici cu PNL Pozitia presedintelui PSD Alba, Ioan Rus, vis a vis de vehiculata alianta de guvernare cu PD, a fost impartasita zilele trecute si de Comitetul Executiv Judetean al acestei formatiuni.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by