Articole scrise de Costel Oprea, Iulia Vaida


1 - 4 din 4 rezultate
1.Romania libera: Din viitorul Parlament vor disparea anonimii Doar o parte dintre actualii parlamentari se vor mai afla printre candidati. Uninominalul ii va tria drastic. In mod cert, din viitorul Parlament vor disparea anonimii.
2.Romania libera: In cautarea balotului 31 (de voturi) pierdut Partidele politice, Monitorul Oficial, Prefectul si Politia au pornit o adevarata cursa pentru identificarea paletei nr. 31 de buletine de vot, tiparite marti, 13 mai. Balotul de 33.600 de buletine tiparite pentru scrutinul din Bucuresti de pe 1 iunie, care se afla acum sub paza si ordine la MO, din strada Parcului nr. 65, a fost dat disparut, iar cei care l-au pierdut pe drum sunt chemati sa-l ridice.
3.Romania libera: In cautarea balotului 31 (de voturi) pierdut Partidele politice, Monitorul Oficial, Prefectul si Politia au pornit o adevarata cursa pentru identificarea paletei nr. 31 de buletine de vot, tiparite marti, 13 mai. Balotul de 33.600 de buletine tiparite pentru scrutinul din Bucuresti de pe 1 iunie, care se afla acum sub paza si ordine la MO, din strada Parcului nr. 65, a fost dat disparut, iar cei care l-au pierdut pe drum sunt chemati sa-l ridice.
4.Romania Libera:  Primarii-migratori vor fi vedetele alegerilor locale Partidele s-au intrecut pe ele insele in racolarea primarilor cu notorietate. Nu a contat doctrina, ci au contat doar interesele, grupurile de influenta si repozitionarea mediului de afaceri dupa ce PSD si-a pierdut monopolul in multe orase din tara. Candidatii au constatat ca alegatorii sunt foarte putin interesati de partidul pe lista caruia se afla, important fiind cat de gospodar este cel ales. Acest fapt a dat liber la migratia de la un partid la altul si mai ales la politica de racolare cu scopul de a-i atrage pe candidatii cu notorietate.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by