Articole scrise de Cosmin Tudoran


1 - 4 din 4 rezultate
1.Cosmin Tudoran: Jurnalul de bord al unui indragostit de Asia. In Thailanda, oamenii zambesc total, sarmant, dezarmant si molipsitor In orice colt al Thailandei ai fi, ti se arunca cel mai frumos zambet din partea persoanei respective. Un zambet cald, sincer si cu adevarat din suflet. Ti se zambeste molipsitor. Sarmant, dezarmant, totul se face apeland la un zambet. E poate calea budista. Mi-am confirmat-o ulterior cand am intrebat si eu: de ce zambesti, de ce thailandezul rade din senin (ca mie asa mi se pare)? Stii ce mi s-a raspuns? "happy goes lucky".
2.Cosmin Tudoran: Jurnalul de bord al unui indragostit de Asia. Astazi, Koh Lipe, Koh-Hin Ngam si un blestem mic Am debarcat in jurul orei 13, amiaza topindu-ne sub un soare ucigator. Ne-am recuperat pasapoartele de la un chiosc simpatic ce servea drept vama, situat vis-a-vis de un salon de masaj. Toate acestea erau locate direct pe plaja. Cand am spus salon, nu va inchipuiti altceva decat un foisor din lemn, in care maseuzele prestau temeinic turisti avizi de asa ceva. Plaja e fantastica, nu foarte plina, insa cu un sirag de constructii din lemn ce ascund baruri sau restaurante.
3.Cosmin Tudoran: Jurnalul de bord al unui indragostit de Asia. Astazi, Turnul KL si Langkawi Sunt Cosmin Tudoran (Ca$$a LOCO) si sunt putin plecat de-acasa. Si la propriu, dar mai ales la figurat. Asa e, Turnul KL, e o inventie minunata si un magnet pentru turistii veniti in Malaesia. Oamenii stiu sa isi vanda marfa si intrarea se face prin alegerea dintre cele 2 tururi. Pretul e acelasi insa iar in cei 38 de RM, ai urcatul (pret de 30 de secunde cu ascensoare ultra-rapide) vizionarea unui mic zoo, o incalecare pe ponei si un tur virtual intr-un monopost de F1. Asta ar fi varianta aleasa de mine. Se preteaza 100% la vizite in familie, calaria si jocul fiind cam rar alese de oamenii in toata firea. N-ai cum sa alegi doar urcatul pentru ca business is business.
4.Cosmin Tudoran: Jurnalul de bord al unui indragostit de Asia. Astazi, calator in Malaezia Sunt Cosmin Tudoran (Ca$$a LOCO) si sunt putin plecat de-acasa. Si la propriu, dar mai ales la figurat. Cuvint inainte - ceea ce incerc sa fac aici e un soi de jurnal de bord. Mi s-a permis de catre HotNews.ro sa incerc sa informez pas cu pas pe unde ajung, sa tin legatura si sa povestesc. Am sa o fac in masura posibilitatilor, cu permisiunea dvs. Sunt indragostit de Asia, iar odata cu ultima ninsoare de Bucuresti, "intamplator", s-a nimerit sa o iau la picior, din nou, prin lumi indepartate.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by