Articole scrise de Cosmin Alexandru


1 - 2 din 2 rezultate
1.In chestiunea bugetelor de publicitate Subiectul e greu pentru că toată lumea are dreptate. Au dreptate jurnaliștii care pretind libertatea editorială de a prezenta publicului ce vor ei în spațiul dintre reclame, pentru că scopul lor e să ajungă cu mesajul lor la publicul lor. Au dreptate și directorii de marketing sau conducătorii companiilor care pretind că nu e nici treaba, nici responsabilitatea lor ce conține spațiul editorial dintre calupurile de reclame și că scopul lor e să ajungă cu mesajul lor la publicul lor.
2.Creditul de nevoi infracționale Facem progrese certe. In materie de furt. Furtul direct de la stat s-a cam trecut. A intrat insa, curajos, in scena furtul de la privat, cu garantii de la stat. Tot statul plateste, dar nu hotului, ci bancilor private de la care el a luat credite (cu nemiluita) pe care nu avea niciodata de gand sa le dea inapoi. Si asa cum sta bine tunurilor romanesti de succes, gruparea infractionala nu s-a incurcat cu banci obsᅡcure si functionari marunti. Directori din Fondul National pentru Garantarea Creditelor pentru IMM-uri, Ministerul Economiei si ai unora dintre cele mai mari banci din Romania au jucat rolul de calai si victime in acelasi timp.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by