Articole scrise de Corina Ionel, Iulia Rosca


1 - 2 din 2 rezultate
1.​FOTO Evaluarea Nationala 2016: Ce subiecte au fost la proba de limba romana Elevii de clasa a VIII-a au sustinut luni prima proba din cadrul Evaluarii Nationale, la Limba si literatura romana. Ei au avut de rezolvat subiectele din varianta 2, fiind vorba de doua subiecte principale - primul, pe baza unei poezii de A. E. Baconski si al doilea pe baza unui articol din "Adevarul". Ultima cerinta se refera la redactarea unei compuneri  in care elevii sa prezinta "o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o zona turistica".
2.Legea Educatiei Nationale, mutilata in Parlament: Reglementarea procedurii de sustinere a doctoratului, eliminata complet. Fost sef al Cercetarii: Cine are nevoie sa isi sustina teza ca Elena Ceausescu? Practic, teza de doctorat se va putea sustine intr-o cabina telefonica Reglementarea procedurii de acordare a titlurilor doctorale dispare complet din Legea Educatiei Nationale, odata cu toate informatiile despre selectarea comisiilor de sustinere a tezei si cu obligativitatea ca viitorul doctor sa isi sustin lucrarea in sedinta publica. Modificarile apar in acelasi proiect de lege care a fost votat miercuri de deputati si care ar putea ajunge chiar si saptamana viitoare in Senat, camera decizionala in acest caz. Fostul sef al Cercetarii din Romania, Dragos Ciuparu, a explicat pentru HotNews.ro ca modificarile ar face ca doctoratele date in Romania sa fie "complet irelevante si fara niciun fel de valoare", fiind "o distrugere completa a sistemului".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by