Articole scrise de Claudiu Chidu


1 - 15 din 15 rezultate
1.1 Decembrie sarbatorit si la Rm. Valcea Ziua Nationala a Romaniei a prilejuit si la Rm Valcea organizarea festivitatilor de comemorare a evenimentelor petrecute acum 88 de ani. Infaptuirea Marii Uniri de la 1 Decembrie a reprezentat implinirea visului de veacuri a poporului roman.
2.O licitatie discriminatorie. « Primaria organizeaza selectie de oferte pentru selectarea mass-media pentru publicitate priprie. Prin aceasta procedura vor fi selectionate 1 post TV local. 1 post radio local si un cotidian local. Caietul de sarcini...etc. ». Asa este redactat un anunt recent al primariei Rm. Valcea.
3.Actorul Mircea Diaconu in drum spre Munchen. R. Cu respect, va salut maestre. Incotro si pentru cat timp? MD. Spre Germania, la Munchen, la zilele Culturii Romanesti, manifestare organizata de ambasada, de ministerul de externe si de romani stabiliti acolo. Mergem al treilea an consecutiv si asiguram ziua de teatru.
4.A fost deputatul Emilian Francu securist!? Desecretizarea dosarelor parlamentarilor si activitatea febrila a CNSAS din ultima perioada mi-a adus aminte de medicii veterinari care, acum ceva vreme, au fost obligati sa marcheze cu cipuri vitele taranului roman.
5.O completare necesara! Am publicat zilele trecute o ancheta intitulata: Chiar daca Justitia s-a pronuntat, Handolescu si S.C. BAILE GOVORA S.A. NU VREA SA RESPECTE LEGEA . Dintr-o regretabila eroare, independenta de vointa noastra, am publicat materialul incomplet.
6.Chiar daca Justitia s-a pronuntat
Handolescu si SC Govora SA nu vor sa respecte legea
Domnul Ion Claudiu Voicu este un locuitor al orasului Baile Govora, str. T. Vladimirescu, nr. 177B, jud. Valcea. Pana acum aproximativ trei ani, tanarul a fost angalatul S.C. Baile Govora S.A. in functia de fochist. Si cu siguranta ar fi activat si astazi daca nu ar fi ocupat si functia de vicelider al sindicatului societatii.
7.Prostitutie ziaristica! Am avut ocazia ca, astazi(18.07.06), sa asist la o prostitutie ziaristica, ocazie prilejuita de aducerea celor doi edili ai Ramnicui in fata Justitiei... locale. In ce-a centrala lucrurile par lamurite, acuzatii sunt vinovati ”pana in maduva averii lor nedovedite”
8.Parlamentarul Jurcan si "imposibila palavrageala" Daca nu stiati, va spunem noi ca in judetul nostru exista un parlamentar P.D., pe numele sau Dorel Jurcan. Ce anume a facut acesta pentru comunitatea pe care o reprezinta, nu va putem spune. Nu de alta dar, chiar daca am incerca sa-i gasim lui Dorel un iz de activitate parlamentara, ne-am izbi de un "zid", de crasa inactivitate
9.Protectia si drepturile copiilor in judetul Valcea sunt aproape inexistente Saptamana trecuta a avut loc sedinta, programata lunar, a Institutiilor Descentralizate ale Statului si conducerea judetului. S-au vorbit multe, vrute si nevrute, toate subiectele fiind aceleasi, antice si demult epuizate, rezultatele fiind in schimb tot aceleasi, inexistente.
10.PSD-ul valcean ataca vehement Alianta La trecuta conferinta de presa sustinuta de Pedistii Valceni s-au adunat forte importante ale partidului amintit. Toti cei prezenti, in frunte cu presedintele Ion Calea, au declansat un atac vehement la adresa Aliantei D.A.
11.Primul si ultimul raspuns! Am fost atacat vehement, am fost « porcait » intr-un recent numar al unui ziar local. Stiu de ce nu ma mira atitudinea, recunosc stilul consacrat al respectivei publicatii, si nu am avut, initial, tendinta de a raspunde celor care m-au jignit.
12.Politica, ecologia si judetul Valcea Am scapat de toate grijile ! S-a infiintat si in judetul nostru filiala Partidului Verzilor din Romania, partid descendent (se presupune) din cel ecologist. Cu un numar de 26 de membri (judeteni), acestui partid (nu vrem sa jignim cititorul) nu ii desconspiram numele liderului local, motivele fiind mai mult decat evidente.
13.Prefecta Handolescu si mila aratata primarilor incapabili. Suntem irevocabil pierduti ! O speranta de indreptare a societatii este, s-au era, alesii si numitii in functiile cheie ale administratiei locale. Acestia reprezinta interesul cetateanului, omul de rand, pe cel care, in mica sa omniprezenta , viata de zi cu zi il copleseste,
14.Primarul Gutau si "afacerea" S.C. E.T.A. S.A.! In monitorul oficial al Municipiului Rm. Valcea, din 05. 05. 2006. , la hotararea nr. 93 se aduce la cunostinta celor interesati motivele pentru care s-au scumpit tarifele de transport practicate de S.C. E.T.A. S.A.
15.Primarul Fetelea minte penal! Am citit intr-un cotidian local un articol publicat recent, articol referitor la o « incurcatura » provocata de Primarul comunei Ciineni, situatie care se incadreaza perfect Codului Penal, si care nu trebuie sa mai puna probleme la nivel de justificare administrativa.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by