Articole scrise de Ciprian Pap


1 - 20 din 20 rezultate
1.Prognoze favorabile Conform prognozelor emise de ANM se pare ca, daca vremea va tine cu agricultorii anul viitor.
2.Proprietarii de paduri protejate vor primi despagubiri Restrictiile impuse de directiile silvice in padurile cu functii speciale de protectie vor aduce proprietarilor de paduri in zonele respective despagubiri reprezentand contravaloarea materialului lemnos pe care nu au voie sa il recolteze.
3.Mesajul PC catre pensionari : Ne pare rau, ati luat teapa Peste 100 de pensionari au asteptat ieri degeaba ajutoarele in valoare de 30-40 de lei promise de Partidul Conservator la o intalnire electorala la care fusesera sa participe alaltaieri.
4.Fara roti blocate in Ploiesti ADPP nu mai blocheaza sau ridica masini in Ploiesti. Dupa ce prefectul Nicolae Alexandri a atacat in instanta de contencios administrativ cele trei hotarari locale aprobate in 2005 privitoare la aceasta activitate, ridicarea masinilor in Ploiesti este suspendata de drept pana la sentinta judecatorului.
5.Balega polueaza In Prahova au fost identificate deja patru localitati cu potential vulnerabil de poluare cu nitrati din surse agricole. Cele patru localitati sunt Blejoi, Bucov, Paulesti si Targsoru Vechi.
6.Parcuri uitate de autoritati Campania „STOP distrugerii spatiului verde din Ploiesti” merge mai departe. Si in editia de azi continuam sa va prezentam situatia parcurilor din Ploiesti. Cosuri de gunoi verzi noi si banci rupte si neingrijite.
7.Parcuri uitate de autoritati Campania „STOP distrugerii spatiului verde din Ploiesti” merge mai departe. Si astazi continuam sa va prezentam situatia parcurilor din Ploiesti. Parcul Aurora Vest. Poteci neasfaltate, iesiri prin gardul daramat, oameni nemultumiti.
8.Ploiestenii semneaza petitia on line "STOP distrugerii spatiului verde din Ploiesti" Continuam si astazi sa va prezentam cateva din cele mai interesante mesaje postate de semnatarii petitiei on line de pe www.monitorulph.ro, petitie ce va ajunge pe masa Primariei Ploiesti.
9.CAS in curtea Domnului Grele sunt acestea omului care are minte: certarea stapanului casei si ocara ca esti camatar" - Cartea intelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul), Cap. 29, 31.
10.Cazul Mailat in opinia prahovenilor „Mailat nu a ucis-o” sau „Si-a satisfacut si el nevoile” sunt cuvintele pe care le auzi ori de cate ori treci prin piata Sud din Ploiesti de cateva saptamani incoace. Este vorba de mult discutatul caz al cetateanului de etnie rroma care a ucis o italianca cu ceva timp in urma.
11.25 milioane de euro in podgorii Comisia Europeana a aprobat ieri bugetul destinat culturilor de vita de vie bani care insumeaza, in total, aproximativ jumatate de miliard de euro.
12.Parcuri uitate de autoritati „STOP distrugerii spatiului verde din Ploiesti”, campania promovata de ziarul Monitorul si RadiOK, merge mai departe. Astazi a venit randul parcului din cartierul Bereasca, vizavi de sectia de avarii auto, unul dintre cele mai „praduite” spatii verzi si locuri de joaca din Ploiesti.
13.Prahovenii vor ramane fara brazi de sarbatori Ne aflam la doar cateva saptamani distanta de perioada achizitionarii brazilor de Craciun. Inca de pe acum, Directia Silvica Prahova are prognoze proaste in ceea ce priveste pomul de iarna al prahovenilor.
14.Traiesc printre noroaie O prahoveanca din Cocorastii Colt sustine ca Primaria din localitate a asfaltat toate strazile, mai putin cea pe care locuieste. Motivul invocat de administratia locala de acolo, conform femeii, este ca se afla la marginea comunei, sub liniile de inalta tensiune, unde nu se poate asfalta.
15.Ploiestiul „european” are cartiere izolate de civilizatie De cum te departezi de centrul Ploiestiului si te apropii de periferie, „orasul european” al edilului Calota incepe sa arate ca un satuc uitat de lume.
16.Parcuri uitate de autoritati Monitorul si RadiOK continua campania „STOP distrugerii spatiului verde din Ploiesti”. Astazi este randul parcului de joaca pentru copii de langa Policlinica de pe Praga.
17.Preotul Arion face reclama la o firma de pensii private Un preot din Urlati isi incheie slujba de duminica facand reclama la fondurile de pensii private.
18.Un cavou costa cat o jumatate dintr-o garsoniera Locurile de veci din Ploiesti se scumpesc de la un an la altul.
19.3 familii aruncate in strada Trei familii de rromi de pe strada Lobacevski din Ploiesti au fost aruncati in strada de proprietari pe 14 august anul acesta. De atunci si pana in ziua de azi, desi sunt la curent cu cazul, organele abilitate nu au luat nicio masura.
20.Ferme de melci si struti pe bani europeni Prahoveni vor putea accesa fonduri UE pentru infiintarea de ferme de melci si struti.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by