Articole scrise de Catalin Neagu


1 - 12 din 12 rezultate
1.O armata de contabili au scos la iveala jaful de la Terom La sedinta de ieri a AGA Terom a fost prezentat Raportul de Audit pe 2004 la combinatul iesean. Expertii care au semnat documentul vorbesc de suma de 713 miliarde lei, suma echivalenta cu pagubele produse de inundatii in judetul Iasi.
2.Tepro Iasi, pusa pe chituci de indieni In vara acestui an, surse din conducerea Mittal Steel Iasi ne spuneau ca in septembrie va fi un nou val de disponibilizari. Incepind de ieri, orice salariat al SC Mittal Steel Iasi va putea sa se inscrie in programul de disponibilizari voluntare, pentru acest lucru fiind recompensat financiar pe masura.
3.O afacere parfum fara impozite la stat O mare parte dintre cei angrenati in sistemul Avon sau Oriflame nu isi declara veniturile la fisc. Deci sint evazionisti fiscali. In general, cei care intra in acest sistem sint multumiti ca isi pot rotunji veniturile, chiar daca de multe ori sumele sint de ordinul citorva sute de mii de lei.
4.Politia creditelor s-ar putea extinde si catre firme Biroul de credit este un sistem de date in care 24 dintre bancile existente pe piata romaneasca vor stringe informatii despre clientii lor, folosind apoi datele in analiza noilor cereri de credite.
5.Sefi de institutii pe faras Directorii institutiilor iesene stau ca pe jar, in conditiile in care habar n-au cit timp vor mai ramine in functii. Totul depinde de deciziile liderilor ieseni ai PNL, PD si PUR, care in perioada imediat urmatoare vor hotari cine merita si cine nu sa-si pastreze postul.
6.IASI: Basescu si-a pastrat orasul, iar Nastase – judetul Adrian Nastase a primit sprijinul a 55% dintre alegatorii ieseni. Traian Basescu a cistigat in municipiu la o diferenta de 20 de procente.
7.Capcanele creditelor imobiliare Timpul lung de asteptare pentru obtinerea creditului sau avansul mare perceput de banca pot fi considerate impedimente de catre solicitant. Bancile private sustin ca aceasta este politica de creditare adoptata. Ajutorul de la stat de 30% se dovedeste a fi de citeva zeci de milioane de lei.
8.Barbati in concediu de mamici Tot mai multi romani sint atrasi de posibilitatea de a primi bani pentru cresterea copilului, stind acasa. Zece gardieni publici din Iasi au intrat in concediu paternal
9.Tichetele de masa, o mana cereasca pentru patroni Angajatorii care apeleaza la serviciile unei firme de catering si care folosesc sistemul tichetelor de masa pot face economii de miliarde
10.Imprumuturile greoaie frineaza IMM-urile Dobinzile prea mari, comparativ cu puterea lor economica, dar si documentatia excesiv de stufoasa ii alunga pe micii investitori din sediile bancilor
11.Vile in Iasi cit patru transe FMI Cu putin inainte de a iesi din Iasi, cum faci pe dreapta, vezi ce n-a vazut Parisul. Aici se construieste un alt cartier rezidential al Iasului.Vile, una linga alta, una mai frumoasa decit cealalta.In total, peste 130 de case.
12.Casele ANL zdruncinate chiar de constructori Societatea de constructii si dezvoltare imobiliara Impact Bucuresti a solicitat Consiliului Concurentei sa investigheze operatiunile Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) pe piata imobiliara, apreciind ca pozitia statului tinde sa devina una de monopol.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by