Articole scrise de Catalin Dimofte


1 - 5 din 5 rezultate
1.Din nou, cifra magica: 7 sectoare care pot salva economia romaneasca Probabil ca, dincolo de partizanatele politice de o culoare sau alta, multi oameni ar fi de acord cu afirmatia usor eufemistica potrivit careia guvernele Romaniei nu prea exceleaza in materie de politici si management (macro)economic. Mai bine sau mai rau, mai lent (de obicei) sau mai repede, economia romaneasca s-a restructurat, adaptat ai dezvoltat cu prea putin ajutor din partea – iar uneori s-ar putea spune chiar ca impotriva – guvernului.
2.Programul “Casa Verde” sau cum sa compromiti pe termen lung o idee buna din motive obscure "Nu exista niciun dubiu, in opinia mea, ca in forma sa actuala Casa Verde este un program extrem de slab din aproape orice punct de vedere imaginabil, o batjocura. Daca va fi efectiv pus in opera fara modificari de substanta si in conformitate cu calendarul actual, va fi inca o sursa de risipa grosolana a banului public, intr-un moment extrem de prost, si in plus va compromite o idee generoasa", este concluzia acestei analize atente a lui Catalin Dimofte.
3.Proiectul Casa Verde/panouri solare a fost aminat Casa Verde s-a uscat. Aceasta ar putea fi concluzia exprimata de ministrul Nicolae Nemirschi la briefingul de presa sustinut joi la Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile. Mai exact, dupa doua amanari, urmatoarea etapa a programului "Casa Verde" -- publicarea listei "instalatorilor validati", firmele care ar urma sa primeasca subventia de 520 de milioane de lei -- a fost, ati ghicit, din nou amanata.
4.Cifra de afaceri de aproape 200 de milioane de euro pentru Saint-Gobain Romania in 2007 Grupul Saint-Gobain, una dintre cele mai mari corporatii globale din domeniul productiei si distributiei de materiale destinate in principal industriei constructiilor, a realizat in Romania in 2007 o cifra de afaceri cumulata de peste 183 de milioane de euro, in crestere cu 130% fata de cele 80 milioane de euro obtinute in anul anterior. [P]
5.Criza resurselor de gaze nu este o inventie Gazprom Putini comentatori romani par sa fi facut legatura, altminteri evidenta, intre preturile preferentiale la care cumpara Ucraina gaz de la Gazprom si concurenta neloiala facuta de marile firme ucrainene (mai ales din industria energetica, metalurgica, dar si cea a materialelor de constructii) firmelor straine, inclusiv celor romanesti.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by