Articole scrise de Catalin Buzinche


1 - 7 din 7 rezultate
1.Salariatii de la RAFO vor picheta Parlamentul Dupa ce vineri aproximativ 2000 de rafinori au protestat in curtea unitatii fata de situatia in care se gaseste societatea, 250 de salariati de la RAFO vor merge joi la Bucuresti pentru a picheta Palatul Parlamentului. Liderii de sindicat iau in considerare si declansarea unei greve a foamei.
2.RAFO isi opreste productia din lipsa de titei Rafinaria Onesti este pe punctul de a-si opri activitatea din cauza lipsei de titei. Sindicalistii au anuntat pentru vineri un mare miting de protest fata de situatia in care se gaseste RAFO si ameninta ca vor bloca linia ferata Onesti-Adjud.
3.Primaria unei comune din Giurgiu a devenit actionar la Rafinaria Onesti
Statul ia o treime din RAFO
Statul a redevenit principalul actionar al RAFO Onesti detinand prin Ministerul de Finante peste 35% din actiunile rafinariei. De ieri devin actionari la RAFO si trei consilii locale: Onesti, Brasov si Fratesti - Giurgiu.
4.RAFO in lichidare, CAROM in faliment RAFO Onesti este la un pas de inchidere deoarece nu-si mai poate asigura materia prima din cauza conditiilor impuse de furnizori. In acelasi timp, producatorul de cauciuc, CAROM, hotaraste astazi daca se inchide sau nu. Avand conturile blocate de cateva luni, CAROM se afla in imposibilitatea de a-si finanta productia.
5.Ministerul de Finante a blocat conturile CAROM Onesti Din cauza unor datorii restante, conturile societatii au fost blocate la solicitarea Ministerului de Finante. Din acest motiv pentru Carom este foarte dificil sa se aprovizioneze cu materii prime, in vederea continuarii activitatilor productive si comerciale.
6.Din cauza situatiei in care se afla societatea
Bancile refuza sa mai crediteze salariatii RAFO Onesti
Salariatii de la RAFO nu mai sunt acceptati ca si clienti de bancile care finanteaza achizitiile de produse in rate. Motivul il reprezinta viitorul incert al rafinariei si teama bancilor ca, in cazul in care RAFO s-ar inchide, nu si-ar mai putea recupera banii.
7.Orasul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej Dincolo de orice orgolii si conotatii, de ambitii provinciale ori istorice, numele actualului municipiu Onesti se leaga, indestructibil, de numele fostului lider comunist Gheorghe Gheorghiu Dej care a imaginat si construit o urbe industriala, destinata sa fie un soi de bastion al socialismului romanesc.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by