Articole scrise de Carmen Valica


1 - 4 din 4 rezultate
1.Scandalul folosirii fondurilor destinate sistemului sanitar Scandalul folosirii fondurilor destinate sistemului sanitar in alte scopuri a izbucnit in 2003. Fostul guvern a fost chiar acuzat de catre opozitie si sindicate de deturnare de fonduri. In urma cu doi, presedintele de la acea vreme a Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Eugeniu Turlea era prima persoana care vorbea public despre folosirea fondurilor din bugetul sanatatii in alte scopuri.
2.Economia Romaniei este "aproape lipsita de libertate" Potrivit unui studiu realizat de Fundatia Heritage, Romania se plaseaza printre ultimele tari in indexul libertatii economice, libertate direct asociata cu nivelul de trai. Studiul imparte economiile nationale in 4 categorii: libere, aproape libere, aproape lipsite de libertate si economii ingradite.
3.BEC a respins sesizarea Aliantei PNL-PD
4.SAPARD are de cheltuit peste 200 de milioane de euro Potrivit purtatorului de cuvant al presedintiei, Corina Cretu, Ion Iliescu e ingrijorat de capacitatea redusa a autoritatilor de a solicita si folosi banii europeni pentru integrare, care se vor dubla in urmatorul an. La agricultura de pilda sume importante de bani puse la dispozitie de Uniunea Europeana scapa printre degetele autoritatilor si fermierilor.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by