Articole scrise de Capota Costel Petrica


1 - 20 din 20 rezultate
1.S-a finalizat remarcarea traseelor turistice din Parcul National Buila-Vanturarita. Saptamana trecuta a avut loc ultima actiune din campania de remarcare a traseelor turistice din Parcul National Buila-Vanturarita, inceputa in octombrie 2006.
2.Raportorul primarului este gargara cu apa de ploaie. Zilele astea cutiile de posta ale ramnicenilor au fost umplute infara de clasica publicitate nedorita ale supermarketurilor si cu un ziar denumit “Raportorul Primarului” publicatie compas a Primariei Ramnicului in care putem citii laudele pe care si le face Mircia Gutau si supusii sai pe banii sarmanilor locuitori ai Ramnicului.
3.Ma arunc de pe bloc!!! Avertizari politice: Cod portocaliu! Va rugam sa nu faceti asta singuri, acasa! Acest material este interzis minorilor, iar oamenii politici il pot citi numai cu acordul populatiei.
4.Ciocolata cu sange In ’89 portretul dictatorului era afisat peste tot, in gradinite, scoli, institutii publice, pe rafturile librariilor si binenteles toata presa comunista publica zilnic cu disperare si vointa comunista imaginea dictatorului, imagine asociata cu foamea , cu frigul din locuinte, cu femeile ucise de avorturile clandestine, cu copiii subnutriti si imbolnav
5.Bancile locul unde ne riscam zilnic viata Romanii, au facut coada la aproape orice, zahar, paine, ulei si celebrii adidasi de porc. Dupa decembrie 89 preferintele romanilor s-au schimbat: una dintre ele - sport national - creditele.
6.A XXIX-a Conferinta Nationala de Chimie Calimanesti-Caciulata In perioada 4-6 octombrie 2006 are loc in Calimanesti-Caciulata din judetul Valcea a XXIX-a Conferinta Nationala de Chimie organizata de Oltchim cu participarea Academiei Romane Sectiunea Chimie si SChr Societatea de Chimie Romaneasca.
7.Cel mai bun prieten ramane pe jos! Zilele astea am hotarat sa merg la un festival din tara si pentru asta m-am gandit sa calatoresc cu o companie de transport persoane. In mod normal am cerut informatii depre compania care efectueaza curse in zona respectiva. Zis si facut.
8.Proiecte APD Ramnicu Valcea „Nu Uniunea Europeana trebuie sa conceapa proiectul de integrare a Romaniei. Aceasta este sarcina romanilor"
9.In luna noiembrie Clubul APD Ramnicu Valcea a trimis doua propuneri de finantare spre aprobare: una pe programul MATRA si una pe programul PHARE. Proiectul „ONG urile –nu un strain ci un partener" trimis Ministerului Afacerilor Externe din Olanda isi propune sa micaoreze distanta dintre organizaciile non guvernamentale si publicul lor prin intermediul departamentului de relacii publice.
10.In luna octombrie a.c., Fiscul valcean a stabilit supliment 2.049 mii lei noi, pentru bugetul consolidat al statului In luna octombrie 2005, Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Valcea a efectuat 270 verificari ale ale activitatii operatorilor economici prin inspectori ai Activitatii de Control Fiscal si ai compartimentelor de control fiscal persoane fizice de la unitatile fiscale teritoriale.
11.S-a deschis cel de-al doilea hipermarket Kaufland Miercuri, 23 noiembrie 2005, s-a deschis in Ramnicu-Valcea, cel de-al doilea hipermarket Kaufland din Romania, reprezentand o investitie totala de 7 milioane de euro.
12.Au fost numiti cetateni de onoare ai Ramnicului domnii Eugen Negrici, Gabriel Strempel si Dan Horia Mazilu Luni 26 septembrie la Primaria Ramnicului a avut loc o ceremonie la care au participat personae din viata publica a orasului nostu unde au fost numiti cetateni de onoare ai Ramnicului domnii Eugen Negrici, Gabriel Strempel si Dan Horia Mazilu.
13.Fiscul valcean a intensificat controalele pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale In cursul lunii septembrie 2005, in vederea prevenirii faptelor de natura evaziunii fiscale, Directia Generala a Finantelor Publice Valcea, prin inspectori ai Activitatii de Control Fiscal, a efectuat 80 de inspectii fiscale inopinate in centre comerciale tip angro, piete, magazine, unitati de alimentatie publica din municipiul Ramnicu-Valcea si din judet
14.Casa Cartii valcene Va semnalez aparitia unui nou web site al publicatiei „Casa Cartii valcene" care este o revista ce cultura si informatie editata de „Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul"
15.Razboi si pace la Prefectura si CJ Valcea Azi la Prefectura Valcea dupa “abla abla abla”, a aparut si “cartoful fiert". Din ciclul tainele pescuitului gazetaresc in ape tulburi, un coleg l-a intrebat pe prefectul de Valcea, Anuta Handolescu, daca citez: „este adevarat ca la Pitesti avocatul domnului Ion Calea a invocat si motivul ca daca va fi exclus din CJ Valcea ar ramane somer"?
16.Specializare pentru formatorii in domeniul deontologiei La Centrul Zonal Ramnicu-Valcea al Scolii de Finante Publice si Vama: specializare pentru formatorii in domeniul deontologiei.
17.Politica valceana pe internet Acest material contine analiza websiturilor care apartin principalelor partide politice din judetul Valcea. Si prin analogie functionala reflecta seriozitatea si preocuparea pe care acestia o au pentru cetateni si electori.
18.Valcea - "Centru-Pilot" in organizarea sistemului informatic de administrare a creantelor fiscale Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Valcea a fost desemnata "centru-pilot" pentru testarea produsului informatic "Sistemul Informatic de Administrare a Creantelor Fiscale".
19.GHCL Limited intentioneaza sa cumpere SC Uzinele Sodice Govora SA Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Dumitru Buse, s-a intalnit astazi, 5 septembrie a.c., cu o delegatie a GHCL Limited, condusa chiar de presedintele Sanjay Dalmia.
20.Razboi rece intre Prefectura Valcea si CJ Valcea Razboiul rece intre Prefectura Valcea si CJ Valcea si anume intre prefect doamna Anuta Handolescu si cei doi vicepresedinti ai CJ domni Calea si Patru a ajuns sa fie un spectacol cinic si tragicomic pentru cetatenii acestui judet.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by