Articole scrise de CZ


1 - 30 din 959 rezultate
1.O aplicație de horoscop cu „date de la NASA” a strâns 6 milioane de dolari Se pot câștiga bani mulți pe seama celor care cred că pot afla viitorul cu ajutorul zodiilor: trei tineri au strâns investiții de 6 milioane de dolari pentru o aplicație de horoscop spune că folosește date de la NASA și convinge lumea că realizează astrograme precise.
2.Noi fonduri europene 2019: Max. 200.000 Euro pentru microîntreprinderi. Perioada de înscriere la POR 2.1.A Microîntreprinderile românești vor putea obține noi fonduri europene de câte 25.000-200.000 de euro printr-o nouă linie de finanțare POR 2.1 A pentru care statul a anunțat perioada de înscrieri pe anul 2019.
3.Fonduri europene 2019: Până la 100.000 Euro pentru antreprenori IT, înscrieri online Antreprenorii IT din România se pot înscrie online la un program de incubare de afaceri destinat startup-urilor din domeniul Big Data din țările Uniunii Europene, pentru a câștiga finanțări de câte 100.000 de euro fiecare.
4.Valoarea tichetelor de masă ar putea crește Valoarea tichetelor de masă, care pot fi acordate zilnic de firme angajaților, cu scutiri de taxe, ar putea crește, potrivit unei propuneri de lege depuse la parlament de cinci parlamentari de la putere.
5.​DOCUMENT Noi obligații pentru comercianții de telefoane mobile. Amenzi usturătoare Firmele care comercializează telefoane mobile vor fi obligate să pună pe site-urile proprii și la magazinele fizice informații despre capabilitățile de recepționare a mesajelor de urgență RO-ALERT pe aceste terminale, iar aparatele incapabile să recepționeze mesajele sistemului nu vor mai fi permise la vânzare. Măsurile sunt prevăzute într-o propunere de ordonanță de urgență, care cuprinde si amenzi usturătoare.
6.Românii și aplicațiile gen Uber și Airbnb: Câți dintre noi călătoresc cu particularii Aplicațiile și site-urile de economie colaborativă, cum sunt Uber sau Blabla Car în transport și Airbnb pentru cazare, sunt tot mai folosite de români, dar gradul de utilizare este încă unul redus comparativ cu media Uniunii Europene, relevă datele comunicate miercuri de Eurostat.
7.Platforma prin care patronii români adună informații despre firmele concurente, partenere sau cliente Patronii români sunt tot mai interesați să adune informații despre situația, evoluția și mișcările pe care le fac firmele concurente, partenere sau cliente. Termene.ro, o platformă online care oferă date încrucișate despre firme, aproape că și-a dublat veniturile în anul 2018 față de anul precedent.
8.PFA și II radiate din oficiu se pot reînregistra pentru fondurile UE (AFIR) Persoanele fizice autorizate (PFA) și întreprinderile individuale (II) care derulau proiecte pe fonduri europene și care au fost radiate din oficiu din cauza expirării termenului de reducere a codurilor CAEN se pot reînregistra pentru a-și continua activitatea, a precizat Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).
9.Înscrieri online: Peste 100.000 Euro, premii la Creative Business Cup 2019 Antreprenorii români cu idei de afaceri din software, design, modă și alte industrii creative se pot înscrie la faza românească a competiției Creative Business Cup 2019, pentru a putea accede la finala dotată cu premii de peste 100.000 de dolari care va avea loc în Danemarca.
10.Directiva Copyright 2019: Ce vom mai putea posta pe Facebook și alte prevederi-cheie. Descarcă forma finală Ce vom mai putea posta pe Facebook, ce video-uri vom mai putea vedea pe YouTube, ce limite financiare vor avea startupurile online care vor fi scutite de complicații, ce drepturi vor câștiga creatorii. StartupCafe.ro a extras câteva prevederi-cheie din noua Directivă Copyright, cu modificările din forma finală, adoptată de Consiliul Uniunii Europene, text care urmează să fie publicat în Jurnalul Oficial al UE, pentru a intra în vigoare.
11.O firmă românească vrea să atragă 1 milion Euro de pe bursă, pentru o platformă pentru fermierii și distribuitorii de produse eco O firmă românească de îngrășăminte ecologice vrea să atragă finanțare de 1 milion de euro de pe bursa pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM), pentru a lansa o platformă de tranzacționare care va pune fermierii în legătură cu distribuitorii de produse ecologice.
12.Salariul mediu în România: Ce salariu se mai dă în IT-ul românesc, în medie. Cum au crescut salariile în construcții? Datele publicate luni de Institutul Național de Statistică arată nivelul salariilor medii pe care le suportă firmele și alți angajatori pentru diferitele categorii de profesioniști. IT-iștii sunt primii, însă o creștere bruscă a salariilor se vede în firmele de construcții, după ce Gvernul le-a impus un salariu minim special, mai mare decât în celelalte sectoare.
13.ANAF: Peste 26.000 de produse Adidas, Nike, Puma și alte branduri, posibil false, confiscate într-o zi din Dragonul Roșu Controale după controale în angroul Dragonul Roșu: după ce inspectorii ANAF - Antifraudă au aplicat amenzi și confiscări de 12 milioane de euro comercianților din complexul comercial de la marginea Bucureștiului, vinerea trecută, pe 5 aprilie, s-au dus în control acolo și vameșii cu jandarmii după ei.
14.Taximetriștii atacă din nou aplicațiile gen Uber Reprezentanți ai firmelor de taxi atacă din nou aplicațiile de ridesharing, ca Uber sau Bolt (fosta Taxify), și cer guvernanților să nu adopte acte normative care să reglementeze serviciile de transport prin aceste aplicații.
15.Joburile în IT, căutate de candidați pe eJobs, deși firmele au dificultăți în a găsi IT-iști Românii au căutat în număr mare joburi în IT pe cea mai mare platformă de locuri de muncă de la noi, eJobs, în primele 3 luni ale anului 2019, în condițiile în care firmele au, totuși, probleme în a-și găsi candidații potriviți pentru posturile legate de tehnologia informației (IT), după cum arată statisticile europene.
16.Unul dintre fondatorii Facebook a strâns un fond de investiții de 400 de milioane de dolari pentru startup-uri Unul dintre fondatorii rețelei sociale Facebook, Eduardo Saverin, care are și origini românești, a strâns un nou fond de 406 milioane de dolari, pentru a face investiții în startupuri, relatează TechCrunch.com.
17.Înscrieri online: 250.000 $, premiu pentru startup-uri, de la MIT Startup-uri și organizații antreprenoriale, inclusiv din România, au șansa să obțină unul dintre cele 4 premii de câte 250.000 de dolari puse în joc de universitatea americană de tehnologie MIT, într-o competiție internațională la care se fac înscriei pe internet.
18.„Made in China” - cele mai multe produse periculoase din UE Mai mult de jumătate dintre produsele periculoase depistate în 2018 în Uniunea Europeană proveneau din China, potrivit unui raport publicat, vineri, de Comisia Europeană. Jucăriile, mașinile și hainele erau principalele categorii de produse periculoase depistate în UE, mai arată raportul, care cuprinde și date despre România.
19.Investigație UE la jocuri video: Valve, acuzată că a împiedicat gameri din România să-și cumpere jocuri mai ieftine Șase companii internaționale de jocuri video, printre care firma americană Valve, care deține platforma de distribuție Steam, riscă amenzi din partea Uniunii Europene, sub acuzația că ar fi încălcat dreptul gamerilor din România și alte 7 state membre est-europene de a cumpăra liber jocuri din orice altă țară UE.
20.Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, rămâne cel mai bogat din lume și după divorț Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, rămâne cel mai bogat din lume chiar și după divorțul de soția sa, romanciera MacKenzie Bezos, cu care a împărțit o parte din avere, potrivit calculelor Business Insider.
21.Un site prin care fermierii vând legume și fructe către consumatori a luat o investiție de 25 milioane de dolari, în SUA. Ce afaceri similare sunt în România O platformă online americană, care ajută fermierii să vândă legume și fructe proaspete direct către consumatori sau restaurante, a strâns joi o investiție de 25 de milioane de dolari, potrivit TechCrunch.com.
22.Parlamentul European o sprijină în continuare pe Kovesi la Parchetul UE. „Nu putem accepta faptul că Consiliul UE cedează presiunii guvernului român de a susține un candidat mult mai slab” La negocierile de joi cu Consiliul Uniunii Europene, echipa de negociere a Parlamentului European și-a reafirmat sprijinul pentru ca procurora româncă Laura Kovesi să fie numită procuror-șef al viitorului Parchet European, a informat PE, într-un comunicat remis HotNews.ro.
23.Finanțări pentru startup-uri românești de la un fond de investiții ungar de 20 milioane Euro Un grup de antreprenori unguri a lansat Oktogon Ventures, un fond de 20 de milioane de euro care vrea să acorde investiții startup-urilor din 8 țări est-europene, printre care și România, a anunțat recent ediția maghiară a Forbes, citată de eu-startups.com.
24.Magazin online obligat de justiția UE să-i dea banii înapoi cumpărătorului care a desigilat un produs Justiția Uniunii Europene a luat recent o decizie cu impact asupra comerțului pe internet din UE: un magazin online din Germania e obligat să accepte returnarea unei saltele chiar dacă produsul a fost desigilat.
25.​LISTA: 12 startup-uri românești care se luptă pentru premiul de 10.000 Euro de la Changeneers De la platforme de învățare pentru bacalaureat până la aplicații gen UBER: 12 startup-uri românești se vor lupta pentru premiul de 10.000 de euro în finala concursului Changeneers, care va avea loc pe 18 aprilie, la București.
26.3 startup-uri românești premiate de francezi: Ce afaceri fac Trei startup-uri românești, cu idei de afaceri și soluții pentru educație, sănătate și mașini electrice, au fost desemnate câștigătoare ale unor premii în valoare totală de 25.000 de euro și sesiuni de mentorat, oferite de subsidiara românească a unei mari corporații petroliere franceze.
27.​DOCUMENT Aceleași produse, calități diferite est-vest- reglementări convenite în UE pentru combaterea acestor practici Uniunea Europeană avansează pe ultima sută de metri cu legislația prin care ar urma să fie combătute anumite practici incorecte din comerț și producție, cum ar fi cazurile în care aceleași branduri internaționale introduc produse cu calități inferioare în anumite state UE față de altele. Consiliul UE și Parlamentul European au ajuns la un acord privind proiectul de directivă europeană care ar urma să prevină dublul-standard al produselor în UE, precum și o serie de practici netransparente și înșelătoare în comerțul online.
28.Avertisment ANAF pentru comercianți: Verificăm și traseul ulterior al mărfii luate din Dragonul Roșu De 3 săptămâni, ANAF spune că face controale la comercianții din complexul Dragonul Roșu, de la marginea Bucureștiului, ajungând la amenzi și confiscări de 12 milioane de euro, și avertizează și comercianții cu amănuntul care au luat marfă din centrul angro că vor fi și verificări ulterioare.
29.Program pe aprilie: Cursuri gratis pentru antreprenori, la BT Club Antreprenorii și aspiranții la antreprenoriat pot participa și în luna aprilie 2019 la cursuri gratuite de comerț online, comunicare sau alte discipline utile în micile afaceri, în cadrul BT Club, conform programului anunțat de Banca Transilvania pentru această lună.
30.​DOCUMENT Acțiunea lui Dragnea împotriva Comisiei Europene, publicată: Șeful PSD reclamă refuzul CE de a deschide o investigație față de OLAF Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reclamat Comisia Europeană la Tribunalul Uniunii Europene (CJUE) pentru că CE a refuzat să înceapă o investigație asupra Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), privind dosarul Tel Drum. Acțiunea lui Dragnea, înregistrată în decembrie 2018, apare în Jurnalul Oficial al UE. UPDATE: Surse din Ministerul Afacerilor Externe au declarat, sâmbătă, pentru HotNews.ro, că agentului guvernamental la CJUE nu i s-a cerut să intervină în dosarul Dragnea-CE

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 32 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version