Articole scrise de CZ


1 - 30 din 611 rezultate
1.Hub online de soluții digitale complete pentru antreprenorii români Antreprenorii români au la dispoziție, de marți, un nou hub online, BT Store, care adună în același loc soluții digitale diverse pentru gestionarea afacerilor mici și mijlocii (IMM), de la contabilitate și recrutare până la comerț online.
2.Nouă tranzacție în IT-ul românesc: Bittnet cumpără un sfert dintr-o firmă de jocuri VR pentru o sumă semnificativă Compania IT românească a semnat, luni, contractul pentru achiziția unui sfert dintr-o firmă românească ce dezvoltă și jocuri pe realitate virtuală, Equatorial Gaming SA, suma tranzacției fiind una semnifiativă.
3.Programul Microindustrializare 2018: Au început înscrierile pentru fondurile nerambursabile de aproape 100.000 Euro fiecare, pentru făbricuțe private Antreprenorii care au mici fabrici în România pot depune, de luni, ora 10.00, cererile ede finanțare și planurile de afaceri pentru a putea obține fondurile nerambursabile de la bugetul de stat de 450.000 de lei (aproape 100.000 de euro) fiecare, pentru investiții, în programul Microindustrializare 2018.
4.Ce idei de afaceri românești se mai remarcă în ultima vreme Patru startupuri românești au fost admise în acceleratorul de afaceri Sperik, urmând să primească sprijin pentru dezvoltarea ideilor de business, au anunțat, luni, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. Între timp, antreprenorii români se pot înscrie în continuare pentru un loc în acceleratorul de afaceri.
5.DOCUMENT ​Condițiile pentru firmele care vor intermedia angajarea zilierilor din România Patronii care vor utiliza munca zilierilor vor apela la serviciile unor firme de intermediere între cererea și oferta de muncă zilieră. Aceste „agenții de mediere” vor fi acreditate de stat, în baza unor criterii care urmează să fie stabilite de Guvern printr-o hotărâre.
6.Noile case de marcat electronice 2018: Câteva lămuriri de la ANAF Noile case de marcat cu jurnal electronic, care devin obligatorii de anul acesta pentru majoritatea comercianților din România, au încă anumite necunoscute pentru patroni. StartupCafe.ro a selectat câteva chestiuni interesante ridicate de contribuabili, la care Agenția Națională de Administrare Fiscală a dat răspunsuri miercuri, într-o sesiune de asistență pe Facebook.
7.7 trucuri utile de promovare pe Facebook și Instagram. Descarcă ghidul PDF Antreprenorii care vor să-și promoveze mai bine afacerile pe Facebook și Instagram ar fi bine să țină cont de cel puțin 7 sfaturi de bază concepute de Facebook pentru media (Descarcă ghidul PDF)
8.Calendar: Cursuri gratuite pentru firmele și consultanții care vor să ia ajutoarele de stat de milioane de euro pentru investiții Antreprenorii, managerii sau consultanții care vor să acceseze ajutoarele de stat pentru firmele care fac investiții de minimum 3 milioane de euro în România pot participa la o serie de cursuri organizate de Ministerul Finanțelor Publice pentru a putea aplica mai ușor la programul de finanțare.
9.Cluj: Tineri cu posibilități materiale reduse primesc meditații și consiliere psihologică pentru a intra la facultate sau postliceală Tineri cu posibilități materiale reduse, din județul Cluj, pot primi meditații la diferite materii școlare, ajutor la teme, consiliere psihologică și asistență socială pentru ca apoi să poată intra la facultate sau la școli postliceale, într-un proiect privat, cu rol în dezvoltarea pieșei locale a muncii. 13 dintre tinerii sustinuți în proiectul Clujul Are Suflet au intrat acum la facultate sau la școala postliceală, a anunțat, marți Banca Transilvania, care realizează acest proiect.
10.Avem 5 românce pe lista Forbes.com a antreprenoarelor europene, modele în afaceri care trebuie urmărite pe Twitter și LinkedIn Revista americană Forbes, în ediția sa elecronică, a inclus recent 5 românce în lista sa cu 100 de antreprenoare din Europa pe care orice om de afaceri debutant e bine să le urmărească pe Twitter și LinkedIn, ca modele în business.
11.Uniunea Europeană investește 59 de milioane de euro în amenajări care vor ajuta comerțul României pe Dunăre România va beneficia de o finanțare de 59 milioane de euro  din Fondul de coeziune al Uniunii Europene, pentru modernizarea ecluzelor de pe canalele Dunăre - Marea Neagră și Midia Năvodari – Poarta Albă. Acestea din urmă asigură conexiunea portului Constanța, de pe litoralul Mării Negre, cu Dunărea, în regiunea de sud-est a României, a informat, marți, Comisia Europeană într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
12.Idee de afacere: Doi români au început cu 4.500 de euro strânși la nuntă și acum au vânzări de 60.000-80.000 de euro pe an Doi tineri, soț și soție, din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, au început o afacere cu 4.500 de euro, banii strânși la nuntă, iar acum, după 13 ani, fac vânzări anuale de 60.000-80.000 de euro, relatează luni agenția Mediafax.
13.Ai auzit de Internetul hranei? Se dau fonduri europene de 500.000 Euro fiecare pentru astfel de proiecte Antreprenorii și inovatorii români pot obține finanțări de maximum 500.000 de euro fiecare pentru proiecte IT destinate fermelor, prin programul Internet of Food and Farm 2020, susținut de Uniunea Europeană.
14.Au început înscrierile pe 2018: Fonduri europene de până la 2,5 milioane de euro fiecare, pentru SRL-uri și alți beneficiari cu afaceri în morărit sau produse lactate. Descarcă ghidul solicitantului Firmele mici și mijlocii și alți beneficiari români pot obține fonduri europene de maximum 2,5 milioane de euro fiecare, pentru afaceri în procesarea produselor agricole, cum ar fi cele de morărit sau lactatele, printr-o linie de finanțare în valoare totală de 203 milioane de euro, pentru care au început înscrierile vineri.
15.Fonduri nerambursabile de aproape 100.000 Euro fiecare pentru făbricuțe private. S-a anunțat când încep înscrierile Statul a anunțat când începe sesiunea de depunere a planurilor de afaceri pentru a putea obține fondurile nerambursabile de la buget de maximum 450.000 de lei fiecare (aproape 100.000 de euro), destinate micilor fabrici private din România, în programul Microindustrializare 2018.
16.Pesta porcină africană: cum poate fi detectată. Descarcă instrucțiunile Pesta porcină africană, care se răspândește agresiv în rândul suinelor din România, are simptome care pot fi greu depistate, spune Ministerul Agrculturii, într-o prezentare destinată fermierilor.
17.S-a anunțat când se cer ajutoarele de stat pentru firmele care fac investiții de min. 3 milioane Euro în România Guvernul a anunțat, joi, când începe sesiunea de depunere a cererilor de finanțare prin care firmele private care fac investiții de minimum 3 milioane de euro pe proiect pot obține ajutoare de stat de maximum 50% din cheltuielile eligibile, în noua schemă privind investițiile cu imopact major.
18.Fonduri europene de aproape 16 milioane de euro pentru amenajări turistice în Delta Dunării Primăriile din Delta Dunării vor putea realiza amenajări care să sprijine turismul în zonă, cum ar fi rețele publice de acces la internet, precum și activități de marketing, printr-o linie de finanțare în valoare totală de aproape 16 milioane de euro, din fonduri europene și de la bugetul de stat, care urmează să se deschidă în august 2018, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Firmele private vor putea profita de acești bani în calitate de contractori ai beneficiarilor, în urma unor proceduri de achiziții. De asemenea, afacerile private din turism vor putea beneficia de pe urma amenajărilor publice din bani europeni.
19.Câți bani scot rețelele românești de coffee shopuri Rețelele românești de chioșcuri și mici cafenele cu cafea „take away” Coffee to Go și 5 to Go au avut încasări interesante anul trecut și prevăd creșteri destul de ambițioase în 2018, potrivit rezultatelor anunțate de cei doi francizori.
20.Fonduri de câte 120.000 dolari pentru startupuri- au început înscrierile la acceleratorul de afaceri Antreprenorii români cu idei inovatoare în zona de smart city se pot înscrie la acceleratorul de startupuri Techstars Dubai 2019, care oferă fonduri de până la 120.000 de dolari pe echipă.
21.Fonduri europene 2018: Se cer cei 50.000 Euro pentru tineri fermieri și 15.000 Euro pentru ferme mici, de la 1 august. Descarcă ghidurile solicitantului Tinerii fermieri vor putea obține fonduri europene de maximum 50.000 de euro fiecare, iar fermele mici câte 15.000 de euro, prin două linii de finanțare care urmează să se redeschidă pe internet, miercuri, 1 august 2018, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
22.Noi fonduri europene de 24 de milioane Euro pentru proiecte IT de Big Data și Open Data. Descarcă ghidul propus Statul pregătește o nouă linie de finanțare de aproape 24 de milioane de euro din fonduri europene, pentru infrastructurile de Big Data și Open Data publice privind diversele evidențe cu cetățenii sau firmele din România. Banii sunt asigurați din Fondul European de Dezvoltare Regională, parte a Politicii de coeziune a Uniunii Europene, și reprezintă o oportunitate pentru firme IT care pot fi contractate pentru diferite servicii, în urma unor proceduri de achiziții publice în proiecte.
23.Declarația Unică 2018: depunerea pe internet pe o aplicație ANAF dedicată Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu dividende, activități intependente, chirii pot depune Declarația Unică pe internet, într-o nouă aplicație pusă la dispoziție de ANAF începând de vineri. Termenul de depunere este 31 iulie 2018, după ce a fost amânat.
24.Cursuri de antreprenoriat în valoare de peste 1.000 de euro de persoană, oferite gratuit de statul român. Descarcă procedura oficială Românii interesați de afaceri vor putea urma gratuit și anul acesta, în patru orașe din țară,  cursuri de antreprenoriat dezvoltate de universitatea americană Harvard, finanțate de statul român, în cadrul programului UNCTAD/EMPRETEC 2018, potrivit procedurii publicate joi de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.
25.Nou portofel de criptomonede pe Android, prin borwserul Opera Ultilizatorii de criptomonede pot folosi, de acum, un wallet în browserul Opera pe telefoanele mobile cu sistemul de operare Android, a anunțat, miercuri, compania norvegiană.
26.Ajutoarele de stat pentru firmele private: 2 exemple de investiții. Descarcă Ghidul propus al solicitantului Ministerul Finanțelor a publicat un proiect de Ghid al solicitantului pentru firmele private care vor să facă investiții de minimum 3 milioane de euro în România, cu ajutoare de stat de 10%-50% din costurile eligibile, cu exemple.
27.DOCUMENT Fonduri europene de 5,7 milioane de euro pentru decontaminarea siturilor afectate de poluare Zonele din România afectate de poluarea istorică vor putea fi decontamnate prin proiecte europene finanțate din fonduri nerambursabile în valoare de 5,7 milioane de euro, bani asigurați în acea mai mare parte din Politica de coeziune a Uniunii Europene, printr-un apel lansat luni de Ministerul Fondurilor Europene.
28.Peste 1 milion de angajați preponderent în mediul economic s-au ales cu salariile scăzute, în urma revoluției fiscale (sindicat) Peste 1 milion de angajați din România, preponderent în mediul economic, s-au ales cu salariile diminuate în urma așa-numitei revoluții fiscale decise de Guvern, prin care s-au mutat contribuțiile sociale de la angajatori la angajați de la 1 ianuarie 2018, susține luni Blocul Național Sindical, într-un comunicat remis StartupCafe.ro.
29.O firmă IT de la Cluj a preluat două afaceri din Olanda și Belgia care au clienți ca Volvo și Ford Firma românească AROBS Transilvania Software, din Cluj-Napoca, a anunțat, luni, că s-a extins în Olanda și Belgia, prin cumpărarea a două societăți de acolo: CoSo BVBA și CoSo  B.V.
30.Românii pot achita note de plată la comun cu prietenii, pe telefonul mobil Românii pot face cumpărături comune cu prietenii, familia sau alte contacte din telefon, printr-o aplicație de mobil de la Banca Transilvania, care a lansat noi funcționalități.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 21 

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri