Articole scrise de C.M., C.I.


1 - 2 din 2 rezultate
1.Trei bloggeri: Adevarul si Pro Sport blocheaza accesul la unele bloguri Doi bloggeri au reclamat, in ultimele zile, ca accesul pe blogurile lor de pe calculatoarele din redactia Adevarul a fost blocat, in timp ce un al treilea spune acelasi lucru despre redactia Pro Sport. Redactorul-sef Adevarul spune ca nu se simte afectat de aceasta decizie, seful redactiei Pro Sport nu comenteaza pe marginea subiectului.
2.Rodica Culcer: Ar trebui sa fiu repusa in functia de director al Stirilor TVR. SRTv: Va rugam sa mai asteptam Batalia juridica prin care Rodica Culcer a incercat sa-si recapete pozitia de director al Directiei de Stiri in cadrul televiziunii publice, ca urmare a destituirii sale din aceasta pozitie, in toamna lui 2007, se apropie de final printr-o decizie irevocabila a Curtii de Apel Bucuresti, de saptamana trecuta. Rodica Culcer a afirmat, luni, pentru HotNews.ro ca in urma deciziei Curtii de Apel "ar trebui sa fiu repusa in functia" de director al Stirilor. TVR spune, insa, ca trebuie asteptata "redactarea deciziei" finale de catre Curtea de Apel, "pentru clarificarea situatiei".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by