Articole scrise de Bogdan Murgescu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Profesor Bogdan Murgescu: De ce-l votez ca rector pe Marian Preda. Scrisoare deschisă către membrii comunității academice a Universității din București Profesorul Bogdan Murgescu a publicat pe Contributors.ro o scrisoare deschisă în care explică motivele pentru care îl susține pe Marian Preda la postul de rector al Universitatii din București. Pe data de 4 decembrie a avut loc primul tur al alegerilor pentru desemnarea noului rector, iar reultatele au fost Prof. univ. dr. Marian Preda – 477 voturi (46,44 % din numărul de voturi exprimate). Prof. univ. dr. Laurențiu Vlad – 488 voturi (47,51 % din numărul de voturi exprimate). Miercuri, se va tine turul al doilea al alegerilor.
2.A sti sau a nu sti - limbi straine si nu numai Un ras homeric strabate media dupa cuvantarile devenite virale ale doamnei ministru al muncii la ONU. Intr-un fel, este o reactie salubra, pentru ca rasul este arma suprema impotriva imposturii. Totusi, se cuvine sa nu ne multumim cu evocarea zicalei "ridicolul ucide", pentru ca aceasta este doar o metafora, si nici macar metaforic nu este confirmata chiar intotdeauna de realitate.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by