Articole scrise de Bogdan Grosereanu


1 - 7 din 7 rezultate
1.Romania libera: Furnizorii Dacia cocheteaza cu Ford Firmele romanesti producatoare de componente pentru industria auto bat la poarta gigantului american Ford, care a preluat fabrica de automobile Daewoo de la Craiova. Reprezentantii a 40 de potentiali furnizori ai companiei americane au avut ieri o intalnire cu stafful Ford Romania, pentru a se informa in legatura cu planul de afaceri.
2.Romania Libera: Ford renunta la Koln pentru Craiova Americanii de la Ford ar putea desfiinta fabrica de motoare din Köln, urmand sa mute productia la Craiova, daca studiile vor arata ca profitul adus de nemti este inferior celui din Banie.
3.Gazeta de Sud: Averea imobiliara din curtea armatei 142 de unitati militare din tara au fost desfintate in procesul de restructurare. Numai la Craiova, terenurile armatei de la aeroport ar putea valora 233 de milioane de euro.
4.Gazeta de Sud: Alternative calduroase la casele traditionale Canadienii au dezvoltat, din anii ’60, o noua tehnologie de construire a caselor din lemn, care rezista temperaturilor scazute din nordul continentului. Prima firma care face asemenea case, cu materiale importate din Canada, si-a inceput activitatea la Craiova.
5.Gazeta de Sud: Averea interlopilor Enryko sta la volanul unui Audi A8, Para conduce un A6. Enryko si-a tras staif de om de afaceri, fiind actionar la diverse societati comerciale. Para sta in umbra, dar, in schimb, el si familia locuiesc in case ultraluxoase. Cine este mai bogat?
6.Romania Libera: Ford si-a trimis oamenii la Daewoo Craiova Specialistii gigantului american lucreaza la proiectul privind instalarea noilor linii de productie. Aproximativ 1.000 de muncitori ai Daewoo au fost trimisi temporar acasa din cauza vanzarilor slabe din ultimele luni.
7.Daewoo sisteaza productia Daewoo Automobile Romania (DWAR) nu va mai produce nici un autoturism incepand cu 1 ianuarie 2008, a dezvaluit ieri Ovidiu Cioroianu, liderul sindical din societate. Motivul: vanzarile fabricii de la Craiova au scazut cu un sfert dupa semnarea contractului de privatizare cu americanii de la Ford.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by