Articole scrise de Aura Matei


1 - 2 din 2 rezultate
1.Ce ne face fericiti la locul de munca? Sub umbrela acestei intrebari mai lejere va propun o scurta si incipienta analiza a cateva date de sondaj ce fac referire la raportarea la locul de munca pe care o au respondentii intervievati in esantionul nostru. Sursa detaliata a datelor este mentionata in nota de subsol a articolului de fata. Pentru a raspunde acestei intrebari am construit un indice bazat pe cinci dimensiuni: satisfactia privind relatia cu superiorii/sefii, relatia cu colegii de munca, satisfactia privind mediul sau conditiile de munca, privind salariul si privind programul de munca, scrie Aura Matei pe blogul sau.
2.Cum obtii un loc de munca? Formare profesionala, retea sociala sau noroc? Atunci cand alocarile bugetare pentru dezvoltarea resurselor umane cunosc o crestere atat de accelerata precum in ultimii 3 ani si cand strategiile de afaceri a zeci de organizatii se dezvolta aproape exclusiv in jurul Fondului Social European, devine esentiala o intelegere mai buna a orientarii beneficiarului final sau a potentialului client fata de formare profesionala si training. Stim ca exista interes si angajament din partea furnizorilor si organizatorilor de formare - depunerea a 600 de proiecte in 6 ore sau blocarea sistemelor informatice din cauza suprasolicitarii lor sunt de la sine graitoare.Intra in articol pentru a vedea rezultatele unui sondaj privind atitudinea romanilor fata de formarea profesionala.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by