Articole scrise de Ariana Lazurca


1 - 30 din 1412 rezultate
1.Un vlogger din Barcelona risc�� doi ani de închisoare dup�� ce i-a oferit unui cer��etor român biscui��i umplu��i cu past�� de din��i Un vlogger din Barcelona risc�� doi ani de închisoare dup�� ce i-a oferit unui cer��etor înfometat de pe strad�� biscui��i umplu��i cu past�� de din��i, dorind s�� filmeze o fars�� amuzant�� pentru canalul s��u de YouTube, relateaz�� The Telegraph. Cer��etorul este român.
2.Departamentul de Stat al SUA consider�� China, Rusia, Iranul ��i Coreea de Nord "condamnabile moral", pentru înc��lcarea zilnic�� a drepturilor omului Departamentul de Stat al SUA consider�� China, Rusia, Iranul ��i Coreea de Nord ca fiind "condamnabile moral" pentru înc��lcarea zilnic�� a drepturilor omului în interiorul frontierelor ��i le nume��te "factori de instabilitate", informeaz�� Reuters.
3.Evacuare masiv�� în centrul Berlinului, pentru dezamorsarea unei bombe din al doilea R��zboi Mondial O vast�� opera��iune de evacuare este prev��zut�� vineri diminea��a în centrul Berlinului, dup�� descoperirea unei bombe din al doilea R��zboi Mondial pe un ��antier în apropiere de gara central��, informeaz�� BBC.
4.Cazul Skripal: Reziden��ii din Salisbury au fost avertiza��i c�� exist�� mai multe locuri contaminate cu agentul neurotoxic Noviciok Agentul neurotoxic Noviciok, folosit pentru otr��virea fostului spion rus Serghei Skripal ��i a fiicei sale, Iulia, ar putea s�� mai fie prezent în diverse locuri din Salisbury, a avertizat un om de ��tiin���� guvernamental, citat de BBC.
5.Un teatru german a creat numeroase controverse, dup�� ce a oferit intrare gratuit�� celor care poart�� svastici la reprezenta��ia unei piese dup�� "Mein Kampf" Procurorii germani au refuzat s�� interzic�� un spectacol de teatru satiric - adaptare dup�� cartea lui Adolf Hitler, "Mein Kampf" -, care permite intrarea liber�� persoanelor care poart�� o svastic��, scrie Daily Mail.
6.Donald Trump i-a oferit asigur��ri premierului Shinzo Abe ca va ajuta la repatrierea cet����enilor japonezi r��pi��i de Coreea de Nord Donald Trump a declarat miercuri c�� Tokyo are parte de tot sprijinul s��u ��i c�� va ajuta la repatrierea cet����enilor japonezi r��pi��i de Coreea de Nord între anii 1970 ��i 1980, informeaz�� AFP.
7.Jerome Hamon, singurul om din lume care a suferit dou�� interven��ii de transplant facial Prima persoan�� din lume care a fost supus�� la dou�� interven��ii de transplant facial spune c�� se simte bine, la trei luni de la ultima opera��ie revolu��ionar��, relateaz�� BBC. Mass-media francez�� l-a numit pe Hamon "omul cu trei fe��e".
8.Summitul SUA-Coreea de Nord: Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o întâlnire cu Kim Jong-un în Coreea de Nord, în timpul Pa��telui Mike Pompeo, directorul CIA, a avut o întâlnire cu Kim Jong-un în Coreea de Nord, în timpul Pa��telui, potrivit rapoartelor americane, informeaz�� The Guardian. Cei doi au discutat despre summitul dintre SUA ��i Coreea de Nord, care ar putea avea loc la "începutul lunii iunie".
9.Barbara Bush, fosta prim�� doamn�� a SUA, a murit la vârsta de 92 de ani Fosta Prim�� Doamn�� american��, Barbara Bush, a murit miercuri la vârsta de 92 de ani, informeaz�� The Guardian. La începutul acestei s��pt��mâni, so��ia fostului pre��edinte George H.W. Bush anun��a c�� se confrunt�� cu probleme de s��n��tate, îns�� c�� nu mai dore��te s�� urmeze un tratament.
10.Elicoptere, drone ��i mii de voluntari pentru c��utarea câinilor disp��ru��i în Noua Zeeland�� Elicoptere, drone, echipamente pentru imagistic�� termic�� ��i mii de voluntari particip�� la c��utarea câinilor disp��ru��i în Noua Zeeland��, care are una dintre cele mai mari rate de proprietate a animalelor de companie, informeaz�� The Guardian.
11.Un stil de via���� sedentar afecteaz�� memoria - studiu preliminar În urma numeroaselor studii care demonstreaz�� c�� exerci��iile fizice ajut�� la men��inerea memoriei într-o stare bun��, un grup de neurologi ��i-a propus s�� exploreze dac�� ��i contrariul este adev��rat: un stil de via���� sedentar afecteaz�� memoria? Un studiu preliminar arat�� c�� da, potrivit iflscience.com.
12.Povestea profesorului care nu ��tia s�� citeasc�� John Corcoran a crescut în New Mexico, între anii 1940 ��i 1950. Unul dintre ��ase fra��i, John a absolvit liceul, a mers la facultate ��i a devenit profesor în anii '60 - profesie pe care a f��cut-o timp de 17 ani. Îns��, a��a cum poveste��te chiar el, în tot acest timp a p��strat un secret, relateaz�� BBC.
13.Barbara Bush, so��ia fostului pre��edinte american George H.W. Bush, se confrunt�� cu probleme de s��n��tate Barbara Bush, so��ia fostului pre��edinte american George H.W. Bush, se confrunt�� cu probleme de s��n��tate, îns�� a decis s�� nu mai urmeze un tratament medical, informeaz�� Reuters.
14.Liderii arabi cer o investiga��ie interna��ional�� privind folosirea armelor chimice în Siria Liga Arab�� a cerut duminic�� o investiga��ie interna��ional�� privind utilizarea "criminal��" a armelor chimice în Siria ��i a condamnat ceea ce a numit drept ingerin��a Iranului în afacerile altor ����ri, noteaz�� Reuters.
15.Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley: Washingtonul va anun��a luni noi sanc��iuni împotriva Rusiei Administra��ia Trump va anun��a, în cursul zilei de luni, noi sanc��iuni împotriva Rusiei, anun���� Politico, care o citeaz�� pe ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley.
16.Criza din Siria: Care este pozi��ia altor ����ri? Pre��edintele american, Donald Trump, avertizeaz�� c�� o decizie privind Siria va fi luat�� "cât de curând", în timp ce ambasadorul rus la ONU, Vasili Nebenzia, a declarat c�� "nu poate exclude" posibilitatea unui r��zboi între Rusia ��i SUA. Cum se pozi��ioneaz�� liderii occidentali fa���� de atacul chimic din Siria? Emmanuel Macron sus��ine c�� are "dovada" care demonstreaz�� c�� guvernul sirian a atacat Douma cu arme chimice, iar în Marea Britanie mini��trii au convenit "asupra necesit����ii de a ac��iona" în Siria pentru a "descuraja folosirea în continuare a armelor chimice", relateaz�� The Guardian.
17.Criza din Siria: Decizia lui Donald Trump este a��teptat�� "cât de curând" Pre��edintele american, Donald Trump, a declarat c�� o decizie privind Siria va fi luat�� "cât de curând", informeaz�� BBC. Ambasadorul rus la ONU, Vasili Nebenzia, a declarat c�� "nu poate exclude" posibilitatea unui r��zboi între Rusia ��i SUA, în timp ce pre��edintele francez, Emmanuel Macron, sus��ine c�� are "dovada" care demonstreaz�� c�� guvernul sirian a atacat Douma cu arme chimice. În Marea Britanie, mini��trii au convenit "asupra necesit����ii de a ac��iona" în Siria pentru a "descuraja folosirea în continuare a armelor chimice".
18.Criza din Siria: SUA afirm�� c�� "toate op��iunile se afl�� pe mas��"/ Consiliul de Securitate Na��ional�� al SUA se va întruni ast��zi, Theresa May a convocat o reuniune a cabinetului Statele Unite afirm�� c�� "toate op��iunile se afl�� pe mas��", ca r��spuns la atacul cu arme chimice din Siria, iar liderii occidentali continu�� s�� cânt��reasc�� op��iunile militare, relateaz�� BBC.
19.Cazul Skripal: Iulia Skripal nu dore��te niciun fel de ajutor de la Ambasada Rus�� Iulia Skripal, care a fost otravit�� luna trecut�� cu agentul neurotoxic Noviciok, a declarat c�� nu este interesat�� de oferta care i-a fost f��cut�� de Ambasada Rusiei la Londra, se arat�� într-o declara��ie emis�� în numele s��u de c��tre Poli��ia Metropolitan��, informeaz�� The Guardian.
20.Donald Trump ia în considerare demiterea procurorului general adjunct Rod Rosenstein Pre��edintele american Donald Trump ia în considerare demiterea procurorului general adjunct Rod Rosenstein, informeaz�� CNN, care citeaz�� surse familiare cu discu��iile.
21.Poluarea cu plastic a oceanelor, o amenin��are real�� pentru via��a balenelor O balen�� tân��r��, de sex masculin, a fost g��sit�� în sudul Spaniei la sfâr��itul lunii februarie. Autopsia a dezv��luit c�� animalul a murit dup�� ce a suferit un ��oc gastric, în urma înghi��irii a 29 de kilograme de plastic, relateaz�� iflscience.com.
22.Cutremur cu magnitudinea 4,7 în Italia Un cutremur cu magnitudinea 4,7 a lovit mar��i o zon�� din centrul Italiei, care a fost devastat�� de un cutremur major în 2016, informeaz�� Reuters.
23.CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, audiat în urma scandalului Cambridge Analytica Co-fondatorul ��i directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a mers luni la Capitol Hill pentru mult a��teptata sa m��rturie asupra modului în care platforma de socializare a permis unei companii de extrac��ie a datelor s�� ob��in�� informa��ii personale de la cel pu��in 87 milioane de utilizatori, scrie Fox News. Cu toate acestea, perspectiva unor legi care restric��ioneaz�� Facebook ��i alte companii de internet este pu��in probabil��, nu numai din cauza lipsei de voin���� politic�� ��i a lobby-ului eficient al companiilor de tehnologie, ci ��i din cauza faptului c�� pu��ini parlamentari doresc s�� se lupte cu complexitatea problemei, noteaz�� Reuters.
24.Consiliul de Securitate al ONU se va întruni ast��zi, pentru a discuta despre atacul cu arme chimice din Siria Consiliul de Securitate al ONU se va întruni ast��zi, dup�� ce Rusia ��i SUA au cerut o întrevedere a celor 15 membri, pe fondul "amenin����rilor interna��ionale pentru pace ��i securitate", informeaz�� Reuters.
25.Coreea de Nord promite SUA c�� în cadrul summitului dintre cele dou�� ����ri va exista o discu��ie despre viitorul programului s��u nuclear Coreea de Nord a promis Statelor Unite c�� va exista o discu��ie despre viitorul programului s��u nuclear, în cadrul unui summit f��r�� precedent între cele dou�� ����ri care va avea loc în luna mai, informeaz�� BBC. 
26.24 de mituri pe care mult�� lume le consider�� adev��ruri universal-valabile Morcovii te ajut�� s�� vezi pe întuneric, înotul dup�� mas�� î��i va oferi crampe, trebuie s�� consumi neap��rat opt pahare de ap�� pe zi - cine nu a auzit aceste "adev��ruri universal-valabile"? Nimic mai fals. Este timpul s�� punem cap��t acestor concep��ii gre��ite care vin din timpuri str��vechi, scrie iflscience.com.
27.Cod galben de vânt puternic în jude��ul Cara��-Severin, valabil pân�� la ora 09:00 Agen��ia Na��ional�� de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de vânt puternic în jude��ul Cara��-Severin, valabil pân�� la ora 09:00.
28.Alegeri Ungaria: Liderul Partidului Socialist a demisionat, dup�� înfrângerea în alegerile parlamentare Conducerea principalului partid de opozi��ie din Ungaria -Partidul Socialist- a demisionat duminic�� dup�� victoria forma��iunii Fidesz, care a câ��tigat alegerile parlamentare, informeaz�� Reuters.
29.UPDATE Siria: Bombardament cu rachete asupra unui aeroport militar din Homs ce a ucis cel pu��in 14 oameni, în principal iranieni / Rusia ��i presa sirian�� spun c�� atacurile au fost desf����urate de avioane israeliene din spa��iul aerian libanez Televiziunea de stat din Siria a raportat c�� o baz�� aerian�� militar�� din ora��ul Homs a fost lovit�� de mai multe rachete, ucigând cel pu��in 14 oameni, cei mai mul��i iranieni sau membri ai unor grup��ri sprijinite de Teheran. Ini��ial s-a crezut c�� lovutirle au fost desf����urate de Statele unite, îns�� americanii au negat orice implicare. Ulterior, armata rus�� ��i presa de stat sirian�� au spus c�� bombardierele au fost efectuate, din spa��iul aerian libanez, de avioane f-15 israeliene.
30.Sudan, ultimul mascul de rinocer alb nordic din lume, a murit/ Mamiferul a trait 45 de ani Ultimul mascul de rinocer alb nordic din lume, Sudan, a murit, dupa luni de zile in care s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate, informeaza  BBC.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 48 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by