Articole scrise de Anuta Dunca


1 - 7 din 7 rezultate
1.8 spitale pe targa: revendicari de 30 de milioane de euro Trei sectii si doua terenuri ale spitalelor clujene, alaturi de Policlinica pentru Studenti, pavilionul central al Spitalului de Boli Psihice din Bor[a si trei dispensare sunt toate revendicate. In unele s-au facut investitii importante, valoarea acestora ridicandu-se, potrivit expertilor imobiliari, la cateva milioane de euro.
2.Clujul se ridica la cer Consumul de droguri este in crestere alarmanta in Cluj, sustin medicii de la Sectia de toxicomani, ajungand, anul trecut, la 72 de cazuri. Pe de alta parte, Centrul Antidrog raporteaza doar cate 5-7 cazuri pe an. Un consumator de droguri a declarat pentru ZIUA de Cluj, sub protectia anonimatului, ca marfa este adusa cu trenul de la Bucuresti.
3.Mafia farmacistilor Mai multe farmacii din Cluj sunt suspectate ca au obtinut miliarde de lei, suplimentari aprobate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS), declarand ca si-ar fi consumat, in cateva zile, fondul alocat pe luna precedenta. In urma sesizarii reporterilor ZIUA de Cluj, Corpul de Control din cadrul CJAS va verifica exactitatea datelor.
4.Cum poti castiga milioane din hepatita O farmacie din Cluj si-a rotunjit veniturile din medicamente impotriva hepatitei, depasind la mare distanta restul de 39 de farmacii din Cluj care au eliberat astfel de retete. Potrivit unor surse, ar fi vorba de o intelegere cu medicii, ceea ce e ilegal. Reprezentantii farmaciei incriminate si medicul acuzat ca dirijeaza pacientii au refuzat sa vorbeasca.
5.PHP GSM, acuzat ca si-a inselat un client R.S. a cumparat un telefon mobil de la magazinul PHP din Cluj-Napoca, de pe bulevardul Eroilor, nr. 35, in regim de telefon nou. Dupa o zi de la cumparare, acesta a constatat ca au fost vorbite de pe telefonul respectiv 197 de ore si 40 de minute. Am cumparat un telefon nou de la magazinul PHP de pe strada Eroilor.
6.Ganditi-va si la ei! Sectia pediatrie a Institutului Oncologic e un loc in care numai parintii indurerati indraznesc sa vina. Pentru cei 40 de micuti, jucariile au fost inlocuite de perfuzii, fotbalul de scaunul rulant, orele de bucurie, de cele de pe masa de operatii. De sarbatori insa, exista binevoitori care s&ati
7.Am salvat jumatate de miliard de lei Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Cluj a dispus blocarea deconturilor pentru patru farmacii care au obtinut suplimentari de fonduri in baza unor declaratii false, in urma unui control demarat dupa publicarea mai multor articole de catre ZIUA de Cluj. Deconturile se ridica la 46.000 de lei (460 de milioane vechi), pentru toate cele patru farmacii


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by