Articole scrise de Andrei Luca Popescu, Cristina Dobreanu


1 - 5 din 5 rezultate
1.Romania libera: Centrala atomica Belene, risc major pentru Romania Situata pe Malul Dunarii, la aproximativ 100 de kilometri de Bucuresti, noua centrala nucleara a Bulgariei, de la Belene, este un proiect de fabricatie ruseasca, respins timp de aproape 20 de ani, care va rasari intr-o zona inconjurata de trei centre seismice active. Proiectul a fost evaluat de Bulgaria la 4 miliarde de euro.
2.Romania libera: Copiati, copii, dar ramaneti in scoala! Intr-o singura zi 98 de elevi care sustineau probe scrise la bacalaureat au fost prinsi copiind si exclusi din examen. De la lucrarile de control din scoala, pana la examenele din facultate, elevii si studentii se dedau din ce in ce mai des la o activitate care le asigura supravietuirea scolara, dar le dinamiteaza capacitatile intelectuale de mai tarziu: copiatul.
3.Romania libera: "Batalia pentru Capitala este batalia pentru Romania" Miza alegerilor care se incheie duminica este pregatirea jocurilor de toamna: alegerile parlamentare. Primarii atrag voturi politice pentru partide, pentru ca multi romani voteaza cu cei mai puternici, spun sociologii. Specialistii spun ca o victorie a lui Blaga va da PDL-ului aripi la toamna, deschizandu-i drumul spre o alianta parlamentara cu PNG si cu jumatatile rebele din PSD si PNL.
4.Romania libera: Intretinerea unui maidanez costa cat o pensie Intretinerea unui maidanez in adapost costa 300 de lei pe luna, cam cat o pensie amarata. In total, cei 500 de caini, inghesuiti in cele doua adaposturi ale hingherilor bucuresteni de blocajul legislativ provocat de senatorul Marius Marinescu, costa 40.000 de euro pe luna, fara salariile personalului.
5.Romania Libera: Laurentiu  Stolnici: De ce sa ma retrag? Academicianul Constantin Balaceanu Stolnici, colaborator al Securitatii sub numele "Laurentiu", nu vrea nici macar sa auda de ipoteza unei demisii de onoare din inaltul for. "Nu discut pe aceasta tema, numiti-o silentio stampa. De ce sa-mi dau demisia de onoare? Tot ce s-a scris si tot ce s-a spus sunt fantezii si neadevaruri", este tot ce poate spune domnia sa, in ciuda documentelor prezentate de presa si a verdictului de politie politica dat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS).


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by