Articole scrise de Andrei Dumitriu


1 - 3 din 3 rezultate
1.6 lucruri pe care nu le știai despre compania Huawei Deși a ajuns cunoscută publicului larg mai degrabă pentru telefoanele pe care le produce, compania chineză Huawei este în același timp și un jucător important la nivel global în industria de echipamente și tehnologii pentru telecomunicații. Am selectat mai jos câteva lucruri interesante despre Huawei și despre filiala acesteia din România.
2.Tot ce trebuie să știi despre programul Huawei „Seeds for the Future”, destinat studenților din domeniul ITC Mai mult de 200 de tineri din România au participat până acum la programul „Seeds for the Future” derulat de compania de tehnologie Huawei. Acest program, care se derulează în 126 de țări de pe toate continentele, urmărește să identifice și să dezvolte tineri talentați în domeniul ITC. Pentru a afla mai multe despre „Seeds for the Future” am realizat un interviu cu Veronica Cristea-Nanu, Senior HR Manager în cadrul companiei Huawei.
3.Cum ar putea îmbunătăți tehnologia 5G procesul de educație din România​ 5G înseamnă video în condiții excelente, realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR). Plus multe altele. În articolul de mai jos vom încerca să explicăm cum poate tehnologia 5G îmbunătăți procesul de educație.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by