Articole scrise de Andrei Ciurcanu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Misterele rovinietei: Marile deficiente ale sistemului informatic furnizat de UTI/Novensys In timp ce sute de masini si mii de oameni au stat blocati pe drumurile nationale din Romania, directorul Companiei Nationale de Autostrazi (CNADNR), Narcis Neaga, a facut o propunere aberanta in sedinta comandamentului de iarna: soferii ale caror autoturisme au fost inzapezite si le-au expirat rovinietele sa faca dovada ca au fost blocati in zapada. Propunerea a scandalizat, din nou, opinia publica. Practic, soferii inzapeziti sunt pusi acum sa repare problemele unui sistem, la care au contribuit deja cu 16 milioane de euro. Deficientele sistemului de plata au generat mii de procese, blocand activitatea a zeci de judecatorii din tara. RISE Project a monitorizat principalele probleme ale acestui sistem de la introducerea lui, in urma cu patru ani, si pana astazi.
2.Evenimentul Zilei: Orban: Metroul a fost copilul vitreg de la Transporturi Anul 2008 aduce bucures- tenilor inaugurarea unei noi linii de metrou, Nicolae Grigorescu - Linia de Centura, si inceperea procedurilor de finantare pentru magistrala Drumul Taberei - Piata Universitatii. Asa cum era de asteptat, alegerile locale vin impreuna cu promisiunile de proiecte si finantari de miliarde de lei.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by