Articole scrise de Andreea Petrescu


1 - 4 din 4 rezultate
1.Gardianul: Incalzirea globala va duce la cresterea Marii Negre cu 5 metri Pana in 2030, consumul de energie pe perioada verii ar putea creste cu 28% din cauza temperaturilor ridicate, fenomen cu atat mai grav, cu cat centrala nucleara de la Cernavoda nu va fi functionala daca nivelul Dunarii va scadea semnificativ.
2.Gardianul: Masteratul devine obligatoriu pentru angajare Masteratul ar putea deveni obligatoriu pentru studentii care aspira la mai mult decat o functie de executant, considera rectorul Academiei de Stiinte Economice Bucuresti, prof. Ion Rosca. “Piata fortei de munca din Romania nu va accepta sa angajeze absolventii de facultati in regim Bologna, care prevede, printre altele, cursuri de trei ani pentru facultati, asta si din cauza ca ar putea confunda aceste facultatii cu colegiile de trei ani care au functionat pana acum."
3.Gardianul: Medicii din spitale si policlinici vor fi platiti in functie de cat muncesc Salariile medicilor pot fi majorate sau diminuate cu pana la 50% in functie de punctajele obtinute la o evaluare trimestriala, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Sanatatii si supus dezbaterii publice. De asemenea, salariile acestora se pot diminua cu acelasi procent daca performantele lor se dovedesc slabe.
4.Gardianul: Contractul din Legea inchirierii locuintelor, fara valoare pentru proprietari Proiectul de lege privind inchirierea locuintelor, postat pe site-ul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei, risca sa compromita definitiv un domeniu foarte bine reglementat pana in prezent. Astfel, actul normativ aflat in dezbatere publica introduce un model de contract cu prevederi stricte impuse proprietarilor care vor sa-si inchirieze locuintele.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by