Articole scrise de Andreea Gheorghe


1 - 6 din 6 rezultate
1.Aho, aho, părinți și frați, gândiți puțin ș-apoi donați! E întotdeauna mai ușor să dăm un leu unui copil la cerșit sau să ducem cadouri de Crăciun unei familii decât să-i luăm de pe stradă, să le oferim constant o pâine și sprijin pentru a ajunge la un medic, la o școală, la un patron.
2.

Minerii raman in bezna propriului viitor

Odata era o industrie infloritoare, iar ortacii reprezentau o adevarata forta politica si sociala. Astazi, insa, soarta industriei miniere din Romania este nesigura. In schimb, in Bulgaria actuala conjunctura energetica mondiala si o politica rationala lasa sa se intrevada o situatie mai buna pentru minerii din Bulgaria.
3.Cinci metode de a aranja o licitatie Nu sunt obligat sa te invit la o licitatie. Te chem daca vreau". Acesta a fost, anul trecut, motto-ul multor functionari publici din administratia locala, care au preferat, in locul luptei cu coruptia, "sa mearga cu valul", fie pentru a nu-si pierde serviciul, fie pentru bunastarea proprie si cea a grupurilor clientelare pe care le reprezinta.
4.Siderca a ajuns materie prima pentru otelarii Platforma siderurgica Siderca - o investitie de peste 1,8 miliarde de dolari in 1989, intr-o regiune cu o infrastructura de invidiat, peste 60 de kilometri de autostrada si deschidere la Dunare - a ajuns prada oportunistilor autohtoni. Ultimele sentinte date de Curtea de Apel in dosarul Siderca fac posibila "reasamblarea", bucata cu bucata, a platformei siderurgice si, implicit, recuperarea de catre stat a creantelor.
5.Magazinele virtuale au iesit din amorteala Schimbari majore in peisajul comertului pe Internet din Romania: daca in 2004 magazinele virtuale inregistrau cifre de afaceri de 200.000 de euro, acestea s-au dublat in primul trimestru din 2005.
6.70.000 de euro, un teren pentru casa in Bucuresti Un teren liber in Capitala pe care se poate construi o casa ii costa pe cei interesati peste 70.000 de euro si mai mult de sase luni de cautari. Pe de alta parte, scumpirea apartamentelor i-a facut pe majoritatea bucurestenilor sa aleaga varianta construirii unei case; ca urmare, preturile terenurilor au crescut.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by