Articole scrise de Andreea Calomfirescu


1 - 6 din 6 rezultate
1.Noul Cod Fiscal zapaceste notariatele Intarzierea adoptarii, de catre Guvern, a normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, incurca activitatea notariatelor, multi notari refuzand sa incheie tranzactii imobiliare pentru terenuri sau case detinute mai putin de trei ani.
2.Ziua: PSD a reusit sa bulverseze finantele Romaniei Printr-o miscare spectaculoasa, PSD a reusit sa bulverseze finantele Romaniei, chiar sub nasul guvernarii PNL-PD si al presedintelui Basescu. Cei doi fruntasi PSD si-au plimbat intre ei modificarile noului Cod Fiscal si au trimis legea spre promulgare abia in ziua in care aceasta trebuia sa intre in vigoare.
3.FMI: "Impactul cotei unice este greu de evaluat" Efectul introducerii cotei unice asupra bugetului este inca dificil de evaluat si ar mai putea dura cateva saptamani sau chiar luni pana cand aceste efecte vor putea fi evaluate, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bucuresti, Jeroen Kremers, director executiv al constituentei FMI din care face parte Romania.
4.FMI fara mila
5.Veniturile AVAS se vor reduce de cinci ori in 2005 Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) estimeaza pentru anul viitor venituri totale de 3571 miliarde de lei (circa 90 de milioane de euro), nivel de aproape cinci ori mai redus decat cel inregistrat in 2004.
6.Asigurarea locuintei se scade din impozitul pe venit Ministerul Finantelor a stabilit procedurile necesare pentru acordarea deducerii, in limita a 200 de euro pe an. Similar, vor putea fi deduse si contributiile la schemele facultative de pensii ocupationale, precum si cele la asigurarile private de sanatate


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by