Articole scrise de Andreea Artenie


1 - 2 din 2 rezultate
1.Statele europene încep s�� relaxeze prudent restric��iile anun��ate în contextul pandemiei de COVID-19 (cu accent pe „prudent”) Dup�� mai multe s��pt��mâni de restric��ii menite s�� limiteze r��spândirea noului coronavirus, unele state europene încep s�� transmit�� semnale optimiste, în sensul relax��rii graduale, prudente, a unora dintre limit��ri, în paralel cu intensificarea ac��iunilor de sus��inere a economiei, arat�� cea mai recent�� edi��ie a Deloitte COVID-19 European measures, care sintetizeaz�� m��surile generale, economice ��i sociale adoptate în contextul pandemiei de COVID-19 de c��tre multiple ����ri europene.
2.Ghid de navigare în avalan��a de schimb��ri legislative în contextul COVID-19 În confruntarea cu pandemia de coronavirus, ����rile europene au luat rapid m��suri pentru a atenua impactul social ��i economic produs de r��spândirea rapid�� a virusului. Având în vedere multitudinea deciziilor adoptate în regim de urgen����, spectrul larg de aplicabilitate, dar ��i dinamica acestora, speciali��tii Deloitte Central Europe Dispute Resolution (care reune��te, sub coordonarea Deloitte România, toate practicile de litigii din re��eaua regional��, precum ��i invita��i speciali din Germania, Austria ��i Spania) au sintetizat informa��ia într-un material dedicat, cu scopul de a simplifica efortul companiilor din România ��i din regiunea Europei Centrale de informare ��i conformare la noile reglement��ri.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by