Articole scrise de Anca Enache


1 - 3 din 3 rezultate
1.Business Standard: Piata asigurarilor se tripleaza in zece ani Volumul de prime brute subscrise la nivelul intregii piete romanesti de asigurari s-ar putea tripla pana in anul 2017, in conditiile in care piata va afisa o crestere medie anuala in euro de 13-15%, conform estimarilor presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Angela Toncescu.
2.Business Standard: Pilonul II romanesc a ajuns al doilea in Europa Piata romaneasca a pensiilor private obligatorii (Pilonul II) este a doua dupa cea din Polonia din punct de vedere al numarului de participanti. Contributiile estimate a fi virate pe anul 2008 in contul celor 18 fonduri de pensii se situeaza insa la abia 7,7% din valoarea actuala a activelor sistemului polonez, cifrat la 39 mld. euro..
3.Business Standard: Bancile britanice isi fac bagajele pentru Romania In urmatorii trei ani, vom asista la intrarea unor noi jucatori pe piata bancara romaneasca, dupa ce Royal Bank of Scotland a preluat ABN Amro, desi bancile britanice nu au vazut in Romania o locatie strategica pana acum, a afirmat Raymond Breden, copresedinte al Camerei de Comert Romano-Britanice si specialist in taxare al KPMG. In prezent, piata bancara romaneasca este controlata de bancile austriece Erste si Raiffeisen, elene - Alpha Bank, Banca Romaneasca, Bancpost si Piraeus Bank, si italiana - UniCredit Tiriac.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by