Articole scrise de Anca Doicin


1 - 7 din 7 rezultate
1.Money Express:  Recorduri Paszkany   In mod evident, parcursul CFR Cluj din ultimii sase ani - in 2001 clubul era pe locul al saptelea in divizia C, iar anul acesta a castigat si campionatul si cupa - este o performanta unica in fotbalul romanesc. Si, in acelasi timp, o premisa solida pentru inca un business sanatos in portofoliul omului de afaceri clujean Arpad Paszkany. Nu insa si suficienta.
2.Pacek: "Multe companii mari nu stiu nimic de Romania" Desi vine de 13 ani in Romania, nu si-a facut niciodata cumparaturile aici. Nu stie exact starea drumurilor, pentru ca nu a sofat, dar spune ca transportul in comun este aproape o aventura. Despre Romania, cu un consultant influent al Economist Intelligence Unit: Nenad Pacek.
3.Romania atenteaza la nivelul de trai european De abilitatile de negociatori ale sindicatelor si patronatelor depinde felul in care va arata noul Cod al muncii, deci si soarta angajatilor romani. Miza depaseste granitele nationale: rezultatul negocierilor de la Bucuresti poate aduce destabilizarea pietei muncii din Europa.
4.Creditul bancar ar putea juca, pe viitor, rolul leasingului Marea majoritate a celor care si-au cumparat masini in ultimii ani le-au luat in leasing. Insa, o data cu pierderea facilitatilor fiscale pe care se bazeaza acum beneficiarii, leasingul auto ar putea ceda locul finantarilor prin credite.
5.Siderurgia intarzie negocierile cu UE Cuantumul ajutoarelor de stat acordate domeniului siderurgic tine in loc negocierile cu Uniunea Europeana si intarzie inchiderea dosarului de Concurenta si politici concurentiale. partile implicate in negocieri au confirmat ca valoarea ajutoarelor de stat efectiv acordate in siderurgie difera de sumele ce au fost mentionate in documentele de pozitie, trimise comunitatii europene.
6.Salariatii romani vor munci mai mult pentru pensii mai mici Economist Intelligence Unit avertizeaza, intr-un studiu elaborat recent, asupra pericolului pe care il ridica imbatranirea populatiei Europei. Analistii EIU considera ca expuse la aceasta amenintare sunt mai cu seama tarile din sudul Europei, printre care Romania, dar si Austria sau Cehia.
7.Prima revizuire a acordului cu FMI nu va aduce concedieri Prima revizuire a acordului cu FMI nu va aduce mari schimbari in cele convenite in acord si nici nu va atrage modificarea principalelor propuneri lansate de Finante pentru schimbarea Codului fiscal. In schimb, nu vor fi facute concedieri.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by