Articole scrise de Ana-Maria Vasile


1 - 6 din 6 rezultate
1.Sapte grei la BCR Sapte din cele noua banci care au fost preselectate sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) au depus ieri, pana la expirarea termenului legal, oferte angajante pentru achizitionarea pachetului de 61,88% din actiunile celei mai mari banci comerciale din Romania.
2.Creditul neguvernamental a crescut cu aproape 40% Creditul neguvernamental a avansat, in perioada iunie 2004 - iunie 2005, cu 39,3%, imprumuturile acordate in valuta avand o dinamica superioara componentei in moneda nationala.
3.Mugur Isarescu: "Temperarea creditului in valuta este inevitabila" Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ieri ca temperarea creditului in valuta este inevitabila, avand in vedere ca in prima jumatate a acestui an a inregistrat o crestere semnificativa, sustinut fiind si de aprecierea leului.
4.SIF-urile se ascund in spatele legii Incapabile sa isi adune actionarii, SIF-urile amana modificarea pragului de detinere pana cand Parlamentul voteaza o lege speciala in acest sens. Actionarii SIF Moldova, SIF Oltenia si SIF Muntenia si-au propus majorarea pragului de detinere de la 0,1% la 1%, insa nu au reusit "din lipsa de cvorum". Alexandru Matei nu mai este presedintele SIF Moldova, el fiind ales in functia de director al Comitetului de Directie. Ioan Cuzman si Mihai Fercala au fost realesi in functia de presedinte la SIF Banat Crisana, respectiv SIF Transilvania.
5.CEC si BCR in balanta privatizarii Privatizarea celor doua banci de stat, Banca Comerciala Romana si Casa de Economii si Consemnatiuni, se afla atat in atentia opiniei publice din Romania, dar mai ales in atentia investitorilor straini care s-au aratat interesati de cele doua institutii.
6.Banca Nationala se lupta cu speculatiile


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by