Articole scrise de Ana Dinescu


1 - 10 din 10 rezultate
1.''As vrea ca evreii din Romania sa se identifice iudaic prin faptele lor'' Shlomo Sorin Rosen a fost consacrat rabin al comunitatii iudaice din Romania la 30 septembrie. Originar din Bucuresti, de doar 29 de ani, el este primul rabin, din ultimele trei decenii si jumatate, nascut in Romania. Rabinul Rosen isi propune, printre altele, atragerea cat mai multor evrei catre viata comunitara.
2.Jurnalisti din TVR si Radio, impotriva cenzurii politice Angajati din Societatea Romana de Radio (SRR) si din Televiziunea Romana (TVR), alaturi de Federatia Lucratorilor din Media din cadrul Cartel Alfa protesteaza joi, in fata Guvernului si a celor doua institutii publice, fata de imixtiunea politicului in mass-media.
3.Mobilierul de la Guvern, mutat prin Hotarare Transferul unor piese de mobilier de la Cancelaria primului-ministru catre Camera Deputatilor s-a facut pe baza unei Hotarari de Guvern si a unui protocol incheiat intre cele doua institutii, precizeaza un comunicat al Serviciului de presa al Camerei Deputatilor.
4.Romanii sufera de spaga cronica Un sondaj comandat de Fundatia Concept spune ca 93,5 % din romani recunosc mita. Cele mai gaunoase institutii sunt Vama, Justitia, Parlamentul, Guvernul, sectorul sanatatii si Politia. Mass-media, bancile, Posta, comunicatiile si Armata sunt in coada coruptiei.Documente:Sondaj "Spaga la romani - ce cred romanii despre coruptia mica" (*pdf) Manual de spaga(*pdf)
5.Romanii sufera de spaga cronica Un sondaj comandat de Fundatia Concept spune ca 93,5 % din romani recunosc mita. Cele mai gaunoase institutii sunt Vama, Justitia, Parlamentul, Guvernul, sectorul sanatatii si Politia. Mass-media, bancile, Posta, comunicatiile si Armata sunt in coada coruptiei.Documente:Rezultatele sondajului "Spaga la romani - ce cred si ce spun romanii despre coruptia mica" (*pdf) Manual de spaga(*pdf)
6.Ion Iliescu sustine mita electorala
7.Puterea politica foloseste justitia Societatea Academica din Romania (SAR) a organizat ieri a sasea runda de discutii pe tema programelor electorale ale partidelor politice, de data aceasta asupra politicilor in domeniul justitiei. La dezbatere au participat reprezentanti ai Aliantei DA, ai Uniunii pentru Reconstructia Romaniei (URR) si PNTCD, precum si membri ai Asociatiei Magistratilor din Romania (AMR).
8.Societatea Academica din Romania face scenarii postelectorale Rezultatul alegerilor parlamentare si prezidentiale este decisiv asupra rolului pe care-l va avea Romania in UE, se arata in "Raportul asupra guvernarii" realizat de Societatea Academica din Romania (SAR). In opinia SAR, exista "doua cai distincte pe care se poate merge".
9.Salariile profesorilor majorate cu promisiuni Deputatii au votat marirea cu 25% a salariilor cadrelor didactice. Aceasta majorare va incepe la 1 octombrie cu 5% si se va incheia "de-a lungul timpului". La discutii au participat reprezentanti ai sindicatelor, ai Ministerului Finantelor si Ministerului Educatiei. Propunerea votata ieri urmeaza sa intre in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor.
10.Presa locala acuza presiunea politica la care este supusa Ziaristii din presa locala au acuzat luni, intr-o dezbatere organizata la Bucuresti de Clubul Roman de Presa (CRP), presiunile mediului politic si economic. S-a aratat ca bugetele judetene sunt directionate pe criterii politice catre ziare ale partidului de guvernamant, "lista de smecheri a PSD".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by