Articole scrise de Ana Atanasiu, Delia Lepadatu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Drumul spre insolven����: SRL 50% - 50% Majoritatea afacerilor încep prin înfiin��area unei societ����i, de regul��, un SRL, iar înfiin��area societ����ii este considerat�� a fi o simpl�� formalitate ce trebuie rezolvat�� rapid. Doi so��i decid s�� înceap�� o afacere împreun��, un p��rinte cu unul din copiii s��i, doi prieteni sau dou�� prietene. În semn de respect ��i de încredere reciproc�� li se pare normal ca la înfiin��area societ����ii s�� împart�� egal beneficiile ��i pierderile afacerii, stabilind participa��ia lor în cote de 50- 50.
2.(Re)ajustarea legii insolven��ei Începând cu 12 iulie 2020 o nou�� form�� a Legii insolven��ei a intrat în vigoare. Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolven��ei ��i de insolven���� („Legea Insolven��ei”) a fost modificat�� prin Legea nr. 113/2020 privind aprobarea Ordonan��ei de Urgen���� a Guvernului nr. 88/2018 („OUG nr. 88/2018”) pentru modificarea ��i completarea unor acte normative în domeniul insolven��ei ��i a altor acte normative („Legea Modificatoare”).


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by