Articole scrise de Alina Cimpeanu


1 - 10 din 10 rezultate
1.Pompierii verifica drumurile Autoritatile de mediu si pompierii sibieni vor sa se asigure ca in judetul Sibiu nu exista riscul producerii unor accidente de genul celui produs, zilele trecute, pe Autostrada Soarelui.
2.Apa potabila la Cristian Reteaua de apa potabila a comunei Cristian a primit „botezul", ieri, in cadrul unei festivitati la care au participat oficialitati locale si judetene. Un pas mic pentru omenire, dar unul urias pentru localnici.
3.Avalansa de contestatii Examenul de bacalaureat, care a adus rezultate bune si foarte bune pentru multi elevi sibieni, a lasat si destui copii nemultumiti.
4.Lectii despre Europa Liderii Partidului Initiativa Nationala au luat tara la pas, pentru a le vorbi romanilor despre UE.
5.Perioada de proba este ilegala! Fie ca nu ofera permis de munca angajatilor, fie ca nu respecta orele de repaus saptaminal, in ambele cazuri, patronii sibieni platesc „tribut": sanctiuni consistente.
6.Casa Albastra, evacuata Toate proiectele propuse in Consiliul Judetean au fost votate la unison, in cadrul sedintei ordinare de ieri.
7.Primari pe bani putini Nu mor de foame, dar nici nu prea fac averi.
8.Examenul de maturitate Cindva, i se spunea „examenul de maturitate".
9.Angajatorii se cumintesc" Patronii sibieni par sa fi inteles, in sfirsit, ca angajatii au, pe linga o serie de obligatii, si anumite drepturi.
10.Ore numarate Inspectoratul Teritorial de Munca Sibiu are o noua tema. Verifica respectarea reglementarilor legale in ceea ce priveste durata normala a timpului de munca si de odihna.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by