Articole scrise de Alin Cristian Mituta


1 - 2 din 2 rezultate
1.Un portret al Romaniei in UE Desi nu mai atinge cotele incredibile de peste 90% din anii premergatori aderarii, increderea romanilor in Uniunea Europeana ramane cea mai mare nu doar din randul statelor membre ci si daca luam in considerare statele candidate (68% fata de 40% media europeana). De asemenea, romanii sunt primii din UE si cand vine vorba de imaginea perceputa a Uniunii, care are conotatii pozitive pentru 62% din cei intervievati.
2.Romania, vizele si acordul comercial UE-Canada Uniunea Europeană a finalizat recent negocierile privind Acordul Economic şi Comercial Comprehensiv cu Canada (CETA), prilej cu care a reieșit la iveală un nou motiv de frustrare, dar şi o dovadă de lipsă minimală de strategie şi de tact diplomatic din partea României. Motiv de frustrare pentru că ne-am reamintit că suntem, alături de Bulgaria, singura ţară din UE care încă mai are nevoie de vize pentru a călători în Canada, ceea ce ne stârnește instantaneu plângerea națională din seria “cetățeni de mâna a doua”.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by