Articole scrise de Alexandra Ciordas


1 - 30 din 360 rezultate
1.VIDEO INTERVIU Mara Calista, PNL: Până în 2024, Partidul Național Liberal are în plan să crească până la 4.75% contribuția aferenta Pilonului II de pensii Mara Calista, candidat al Partidului Național Liberal pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre prioritățile sale pentru județul Neamț, despre Pilonul II de pensii și planul liberalilor de a crește contribuția aferentă cu un punct procentual, dar și despre tragedia de la Spitalul Județean Neamț și soluțiile pentru creșterea veniturilor într-un județ care se află la coada listei din acest punct de vedere. “Cred că aceste trei domenii sunt extraordinar de prioritare pentru județul Neamț - infrastructură, educație, sănătate - pentru că în momomentul în care vom reuși să avem toate aceste bunuri de care fiecare dintre noi avem nevoie, cu certitudine vom avea și investiții, sper eu, destul de substanțiale în ceea ce privește județul Neamț și zonele limitrofe”, a declarat Mara Calista.
2.VIDEO INTERVIU Cum ar trebui să arate țara după următorul mandat al Parlamentului? Vlad Voiculescu: Suntem singura entitate politică ce a avut o inițiativă pentru depolitizare/ Ștefan Pălărie: România are nevoie de 10 ani de șantier Ce înseamnă depolitizare pentru Alianța USR PLUS și cum ar trebui să arate România după următorul mandat al Parlamentului și al Guvernului? Au răspuns la aceste întrebări Vlad Voiculescu, președinte PLUS București, și Ștefan Pălărie, candidat pentru Senat din partea USR PLUS la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Vlad Voiculescu și Ștefan Pălărie au vorbit, într-un interviu HotNews.ro, despre planurile pentru următorul legislativ, despre proiectele lor și despre cum ar trebui schimbata “fața” României după 6 decemebrie. “Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne gândim în cine putem să avem încredere. Dacă putem să avem încredere în cei care au avut o șansă sau mai degrabă să mergem către cei care nu ne-au trădat încrederea”, a declarat Vlad Voiculescu.
3.VIDEO INTERVIU Vlad Voiculescu și Oana Țoiu, despre planurile USR PLUS pentru noul Parlament. Voiculescu: Nivelul de degradare profesională la care au ajuns multe dintre instituțiile din România e provocat exact de politizare/ Oana Țoiu: Noi ce am promis am făcut. Plus: Cum arată programul „Școala de la 8 la 5" În pragul alegerilor parlamentare, Vlad Voiculescu și Oana Țoiu au vorbit, la interviurile HotNews.ro, despre cele 40 de angajamente ale USR PLUS pentru următorii 4 ani și despre planul partidului pentru următorul legislativ. Vlad Voiculescu a lămurit zvonurile legate de studiile sale, a vorbit despre relația cu Nicusor Dan și a spus că în două săptămâni va putea fi, în sfârșit, viceprimarul Capitalei. “Universitatea pe care am terminat-o este în toate topurile internaționale. Este, de asemenea, o facultate pe care o termină circa 18% din cei care o încep. E un pic diferit față de facultățile pe care le vedem pe CV-urile demnitarilor din România”, a explicat Vlad Voiculescu.
4.VIDEO INTERVIU Cristian Diaconescu, PMP: Trebuie să ne hotăram dacă vrem cu adevărat să desființăm clanurile. Acest flagel trebuie abordat frontal /România și Moldova sunt o singură țară Cristian Diaconescu, prim-vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populara, este de părere că având în vedere impasul prin care trece România astăzi, este necesar ca alegerile din 6 decembrie să fie organizate. Cristian Diaconescu a discutat, în cadrul unui interviu HotNews.ro, despre programul PMP, despre ce înseamnă pentru România victoria lui Joe Biden la alegerile din Statele Unite, despre pandemia Covid 19 și modul în care a fost gestionată aceasta la noi în țară, dar și despre legea “anti-clan”, secția specială și Legile Justiției. În ceea ce privește o posibilă unire cu Republica Moldova, obiectiv aflat în programul PMP, Cristian Diaconescu spune că “Suntem o țară, o singură țară, separată prin decizii în cea mai mare măsură luate de dictatori, luate de autocrați în timp de război sub amenințarea agresiunii […] Este clar că premisă de bază este voința cetățenilor de a se reîntregi într-o singură țară”
5.VIDEO INTERVIU Eugen Tomac: Vom condiționa intrarea noastră la guvernare de crearea a 1.000 de creșe/ PMP nu va susține niciun guvern dacă nu va exista consens pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 Alegerile parlamentare vor avea loc în mai puțin de o lună, iar Eugen Tomac, președintele PMP, spune că printre prioritățile partidului se numără o nouă lege a sănătății, reducerea numărului de parlamentari la 300 și eliminarea pensiilor speciale. Eugen Tomac a discutat, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre programul PMP pentru alegerile parlamentare, despre soluțiile partidului pe care îl conduce pentru redresarea demografică, gazele din Marea Neagră, dar și despre alegerile din Republica Moldova și modul în care a fost gestionată până acum criza Covid19 în România. “Dotarea școlilor românești cu tot ce este necesar pentru a le oferi copiilor șanse reale de dezvoltare cu tehnologii de ultimă generație sunt priorități care obligă orice guvern să nu rămână doar la stadiul de analiză și intenție, ci să acționeze imediat”, a declarat Eugen Tomac.
6.Ce au în comun Hagi și Traian Băsescu, Cristina Neagu și Meleșcanu Acesta se dovedește crezul comun al unor personalități publice ale societății românești, de la câțiva politicieni, precum Traian Băsescu, Gabriel Oprea, Raluca Turcan etc., la jurnaliști binecunoscuți, precum Carmen Avram, Adrian Ursu, Lucian Mândruță etc., ori sportivi de performanță, precum Tătărușanu, Horia Tecău, Alexandru Găvan etc., care au făcut front comun și au donat piese de colecție pentru a sprijini secțiunile caritabile din cadrul Licitației de Artă Contemporană din 11 noiembrie.
7.VIDEO INTERVIU Cum ar putea deveni Sectorul 5 un sector smart? Cristian Băcanu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 5: Nu mai putem să acceptăm că este cel mai sărac sector/ Cele 110 hectare din zona Antiaeriană se pot transforma în parc Cristian Băcanu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, spune că aproape tot ce s-a făcut în sector în ultimii 4 ani a fost greșit și își dorește ca lucrurile să se schimbe din toate punctele de vedere. Candidatul PNL a discutat, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre cum își propune să transforme sectorul 5 într-un sector smart, care sunt principalele lucruri care trebuie schimbate, ce planuri are pentru școlile, profesorii și elevii din sector și care sunt soluțiile pentru a crește numărul spațiilor verzi și pentru a rezolva problema curățeniei. “Să știți că în Sectorul 5 există foarte multe terenuri care nu sunt folosite, foste fabrici. Sunt locuri unde se pot dezvolta investiții, dar este necesar ca investitorii, companiile să simtă că nu sunt pur și simplu exfoliați, căpușați de către administrația publică locală, că nu au ușile închise acolo. Și dacă reușim să facem toate aceste lucruri atunci viața oamenilor se va schimba în bine”, a declarat Cristian Bacanu.
8.Ceaușescu, pe tabla de șah Un împătimit al jocului de șah, fostul dictator Nicolae Ceaușescu își petrecea timpul liber practicând celebrul sport al minții alături de miniștri, parteneri sau tovarăși de partid. Astăzi, una dintre mesele de șah din fosta colecție Nicolae Ceaușescu este scoasă la vânzare în cadrul Licitației de Design de Interior din 1 octombrie.
9.VIDEO INTERVIU Cum vrea Emil Boc să continue modernizarea Clujului? Lucrările pentru un tronson de metrou pot începe în perioada 2022-2024/ Vrem să plantăm 100.000 de copaci până în 2030 Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, își dorește ca orașul său “să rămână pe primul loc, așa cum este astăzi, în foarte multe domenii, să-și mențină avantajele competitive, să fie un oraș de referință în materie de calitate a vieții în țară și în străinătate”. Primarul Clujului a discutat, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre când ar putea clujenii să circule cu metroul, despre transportul metropolitan, prima stradă smart din Romania și planul de a o extinde în mai multe cartiere ale orașului, despre proiectul “Clujul Verde” și calificarea în finala competiției “Capitala Europeana a Inovării”, dar și despre cum s-a pregătit din timp pentru ca elevii să se întoarcă în siguranță la școală începând cu luna septembrie. “Salarii bine plătite - este ținta numărul 1 pe care o avem în continuare”, a declarat Emil Boc. Iar despre Untold și Electric Castle, Emil Boc spune că “normal că ne lipsesc tinerii aceștia minunați. În primul rând, ne lipsește atmosfera aceasta inegalabilă și unică. Vă spun, nu există asemenea atmosferă, cred, nicăieri în lume”.
10.VIDEO INTERVIU Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6: Va trebui să gândim un proiect, în următorii ani, pentru a scoate metroul până la Domnești. Plus: problemele cu poluarea și “orașul care te poate agasa” Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6 dorește să construiască în sector un spital și 12 grădinițe, să transforme Lacul Morii și să îmbunătățească viața oamenilor din sector. Candidatul PNL, care locuiește de foarte multe timp în Drumul Taberei, își propune să schimbe fața sectorului de la calitatea spațiului dintre blocuri, la amenajarea spatiilor verzi și menținerea oamenilor în sector și până la amenajarea parcărilor de tip park&ride. “Un oraș te poate agasa. Calitatea mediului urban îți prelungește și viața și te face să trăiești și mai bine. Și asta zic, tot ce nu se face în politicile de urbanism se decontează”, a declarat Ciprian Ciucu în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro.
11.VIDEO INTERVIU Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS pentru primăria sectorului 2: Primul lucru care trebuie să fie schimbat este felul în care se face curățenie. Avem cel mai murdar sector/ Propun construirea unei gări în dreptul șoselei Petricani Radu Mihaiu, candidatul USR PLUS pentru primaria sectorului 2, spune ca va elimina taxa de habitat si va urgenta finalizarea licitației pentru selecția unui nou operator de salubritate. In plus, candidatul USR isi doreste construirea unui traseu feroviar urban, intre Gara Obor si Pipera. “Ce propun eu este construirea unei gări în dreptul șoselei Petricani, gară în care ar putea să oprească aceste trenuri care iau călătorii dimineața la 7:00, 7:30, 8:00, îi duc în Pipera, iar seara se întorc. Asta este varianta foarte simplistă a ceea ce propun. Sigur, pentru asta avem nevoie să negociem cu CFR pentru garnituri de tren care să facă acest lucru”, a declarat Radu Mihaiu, intr-un interviu acordat HotNews.ro.
12.VIDEO INTERVIU De ce a ales Ilie Bolojan să renunțe la primăria Oradea pentru a candida la Consiliul Județean Bihor și ce proiecte are pentru următorii 4 ani. Plus: potențialul turistic al Apusenilor, total neexploatat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea și candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Bihor, crede că poate transforma Consiliul Județean într-un “actor important” pentru dezvoltarea județului. Ilie Bolojan a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre planurile pe care le are pentru următorii 4 ani, despre autostrada Transilvania, Alianța Vestului și dezvoltarea sistemului de sănătate publică din județ în contextul crizei COVID-19. “Consiliul Județean nu va fi un spectator. Dacă eu voi fi ales președinte, va fi un partener pentru toate primăriile, pe de o parte, în sensul în care vor fi planuri de dezvoltare comune pe județ, vor fi acordate finanțări nu pe bază clientelară, ci pe bază de proiecte și de performanță administrativă”, a declarat Ilie Bolojan.
13.VIDEO INTERVIU Cosette Chichirău, candidatul USR-PLUS la Primăria Iași, vrea să atragă cel puțin 10 companii de talie mondială în Iași: Vreau să fac curățenie în Primărie, care este plină de corupție Cosette Chichirău, candidatul USR PLUS la Primăria Iași dorește să aducă 10 companii de talie mondială în Iași și să dezvolte orașul dincolo de industria IT. Cosette Chichirău a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre planul economic pe care îl are pentru Iași, despre traficul și poluarea din oraș și soluțiile care pot fi aplicate, despre consacrata mafie imobiliară și despre cum și-ar dori să aducă Harvardul la Iași. "În programul meu am două proiecte foarte mari, să zic așa, care ar lua ceva timp să fie implementate. Un proiect ar fi complexul sportiv și o pădure urbană, unde să avem stadion, aqua park, tot felul de alte locuri unde să faci sport, piste de biciclete, terenuri de tenis, terenuri de fotbal. Alt proiect mare este ca, pe lângă centrul de cercetare pe care o să-l înființăm, să avem un muzeu de știință pentru copii", a declarat Cosette Chichirau.
14.VIDEO INTERVIU Simona Spătaru, candidatul USR-PLUS, susținut de PNL, pentru Primăria Sectorului 4: Vrem să dezvoltăm în zona platformei IMGB un parc de investiții/ Sudul Capitalei trebuie să fie ca nordul Simona Spătaru, candidatul USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 4, își propune ca sudul Bucureștiului să fie la fel de dezvoltat ca nordul și ca cei care lucrează acum în birourile din Pipera să-și găsească noile locuri de muncă în sud. Simona Spătaru a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre problema Poliției Locale în Sectorul 4, despre reabilitarea blocurilor, care a rămas restantă în mandatul actualului primar, despre situația burselor în sector, dar și despre lipsa creșelor și a grădinițelor. “Există fonduri pentru crearea unei infrastructuri de creșe și grădinițe noi în sectorul 4 și pot fi obținute inclusiv pe fonduri europene”, a explicat candidatul USR-PLUS la Primăria Sectorului 4
15.VIDEO INTERVIU Brașov, orașul de la munte unde 40% din locuitori nu au acces la spații verzi. Allen Coliban, candidatul USR PLUS la Primărie vorbește despre cum ar trebui schimbat Brașovul Allen Coliban este candidatul USR PLUS la Primăria Brașov și își propune ca orașul în care locuiește să “lupte de la egal la egal” cu orașele mari ale României. Candidatul USR PLUS la Primăria Brașov a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre Proiectul Gorița, transportul metropolitan care trebuie reconfigurat, “legendarul” aeroport de la Brașov, groapa de gunoi, poluarea și paradoxul spațiilor verzi într-un oraș de la poalele muntelui: “decizia pe care o vom lua pe 27 septembrie ne va afecta dezvoltarea în următorii 10 ani”, ne-a spus Allen Coliban.
16.​INTERVIU Cum gestionăm relația cu copiii atunci când muncim de acasă? 3 sfaturi pentru părinți de la Urania Cremene, expert în parenting În cele două luni de izolare, unii părinți s-au simțit, de multe ori, depășiți de situație. Munca de acasă, creșterea copiilor, atenția și răbdarea, dar și treburile casnice, toate au creat un peisaj agitat pe care fiecare l-a gestionat și continuă să îl gestioneze așa cum știe mai bine. Cum școlile vor rămâne închise până în septembrie, iar multe dintre companii au decis să le acorde, în continuare, părinților șansa să lucreze de acasă, aventura va mai continua cel puțin câteva săptămâni, dacă nu chiar luni. Urania Cremene, unul dintre cel mai cunoscuți experți în parenting din România a vorbit, într-un interviu acordat HotNews.ro, despre cum trebuie să construim relația cu copiii în această perioadă, despre limitele care trebuie impuse, despre timpul petrecut la ecrane, dar și despre importanța unui program bine stabilit.
17.Edițiadedimineață.ro: Munca de acasă, cu avantajele și neplăcerile ei. Câteva idei pentru cei aflați prima dată în fața acestei provocări „Ca orice altă specie, chiar și cea umană poate fi nimicită. Însă de departe omul este cea mai adaptabilă dintre specii, pentru că a dezvoltat o cultură ce evoluează împreună cu organismul lui biologic”, scria autorul unui articol apărut în 1960 în revista americană The New Scientist.
18.VIDEO Vinuri surpriză alese de somelieri, direct la tine acasă. Cum funcționează primul abonament de vin din România Cum ar fi ca paharul acela de vin pe care îl iubești la finalul unei zile obositoare să iți fie trimis direct acasă, ales cu grijă de somelieri, exact pe gustul tău? Asta a fost și ideea Elenei Oglindă, o tânără antreprenoare, care a adus primul abonament la vin în România. Povestea Elenei începe cu un blog, unde scria despre ceea ce o pasionează: vinul. Atunci când a observat că tot mai mulți oameni sunt interesați de tipurile de vin și de mâncărurile care merg cel mai bine cu un anumit gust s-a hotărât să deschidă Wineful, un serviciu de care cu siguranță aveam nevoie.
19.Centru de ecoturism cu tehnologie de ultimă oră "în cel mai frumos sat din România": Ne-am călit în tranșee bucureștene, pentru business în munți Povestea ORIGIN pare a-și fi urmat cursul natural, însă o să descoperiți în articolul de mai jos că a fost nevoie de multă muncă, pasiune, viziune și dorința de a construi ceva sustenabil, care “să capete aripi puternice în mai multe generații”. Ideea unui centru de ecoturism, care să ofere o experiență autentică, dar adaptată nevoilor turistului de astăzi, este a Monei, care la 6 ani s-a îndrăgostit de Măgura, iar 25 de ani mai târziu vrea să ofere celor care vor trece pragul ORIGIN o recepție virtuală, o aplicație care să îi pună în contact cu ghizii locali, jacuzzi exterior, alimentare gratuită a mașinilor electrice, toate îmbinate cu o experiență autentică în locul în care “soarele răsare din Bucegi și adoarme în Crai”.
20.Infuzie de cartofi prăjiți, chips-uri de arpacaș și zero food waste. Szikra, restaurantul dintr-o comunitate mică ce promite să aducă în farfurie tot ceea ce oferă natura Să deschizi un restaurant nu-i treabă ușoară, cu atât mai mult cu cât promiți clienților că nu arunci nimic, că în fiecare anotimp oferi ceva nou, că pui sufletul tău în fiecare farfurie și că tu ca manager ești prezent în fiecare moment pentru a te asigura că “scânteia” de la care a pornit business-ul va crește în jurul unei comunități ce are o abordare autentică în bucătărie. Aceasta este o mică parte din povestea Mădălinei, publicitarul care a studiat în Franța și s-a întors acasă, în Sfantu Gheorghe, ca să dea înapoi comunității tot ce a primit “într-o copilărie minunată”.
21.[P] 500.000 de lei pentru proiecte de responsabilitate socială. Ultimele zile pentru înscrierile în programul Raiffeisen Comunități, ediția 2019 Un proiect de succes pornește de la o idee bună, muncă multă și finanțare pe măsură. Zeci de proiecte vor intra și anul acesta în cursa pentru obținerea granturilor nerambursabile oferite de Raiffeisen Bank, în valoare totală de 500.000 de lei. Până la 1 august toate ONG-urile și instituțiile de învățământ interesate își pot înscrie proiectele pe platforma https://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi.
22.webPR Ce citesc angajații din automotive care au acces la Bookster – prima bibliotecă modernă din România? În 2018, industria auto a atins cea mai mare cifră de afaceri din ultimii zece ani, reprezentând în prezent 13% din produsul intern brut al României. Zilnic, o companie din industria de componente auto deschide noi posturi în România și extinderea activităţilor companiilor duce la un deficit de personal şi o cerere mare de forță de muncă. În ultimii 5 ani, atragerea și menținerea angajaților performanți a devenit un obiectiv important pentru jucătorii din industrie. În cele peste 600 de companii din industria auto din România lucrează aproximativ 200.000 de angajați și potrivit unei cercetări realizate în vara anului 2018 de compania de consultanță și executive research Korn Ferry, 19% dintre aceștia își schimbă postul în primele 12 luni de la angajare.
23.Cand este necesara artroscopia de sold si de umar? Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortopedie-traumatologie, a discutat online cu cititorii Cand este necesara artroscopia de sold si de umar, cum se efectueaza interventia, ce presupune perioada de recuperare si care sunt avantajele acestei proceduri? Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortopedie-traumatologie, a discutat online cu cititorii.Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive.ro
24.​INTERVIU Nicoleta, Iutta: Nicio carte de dezvoltare personala nu te va ajuta la fel de mult ca un business propriu Iutta este un brand de genti, pantofi si accesorii din piele cu un design folk contemporan. Pe site veti gasi creatii care se inspira din cultura traditionala si care arata ca "atunci cand pui pasiune in ceea ce faci, se simte". Nicoleta de la Iutta este de parere ca antreprenoriatul este o mare provocare si ca fiecare etapa pe care a parcurs-o a avut farmecul, dar si dificultatile ei. In cadrul proiectului "10 ani vazuti prin ochii lor", Provident vrea sa arate cum se vede Romania ultimilor 10 ani, dar si Romania urmatorilor 10 ani, prin ochii unor oameni care au avut succes.
25.Cum tratam infectiile de cai respiratorii in sezonul rece? Dr. Maria Dede, medic specialist pneumologie, a discutat online cu cititorii Care sunt primele simptome ale unei infectii de cai respiratorii, cand trebuie sa mergem la medicul specialist, care sunt semnalele de alarma si ce optiuni de tratament exista? Dr. Maria Dede, medic specialist pneumologie, a discutat online cu cititorii miercuri de la ora 11.00.Cititi raspunsurile medicului la intrebarile adresate de catre cititori
26.​INTERVIU Andrei Cretu, Benefit Seven: Sportul pentru angajati nu este un cost, ci o investitie Andrei Cretu a fondat, in urma cu cinci ani, impreuna cu Iulian Circiumaru, Benefit Seven, o companie care a avut ca scop schimbarea stilului sedentar al angajatilor din corporatii. Astazi, serviciile de carduri le ofera angajatilor din companii acces la 360 de sali din 29 de orase. „Nu multi oameni de HR intelegeau cu adevarat beneficiile pe care le are o companie cu angajati care practica sport in mod regulat – mai mult tonus, mai putine zile de concediu medical si lista poate continua. Si cea mai mare provocare a fost sa-i convingem ca sportul pentru angajati nu este un cost, ci o investitie”, spune Andrei.  In cadrul proiectului "10 ani vazuti prin ochii lor", Provident vrea sa arate cum se vede Romania ultimilor 10 ani, dar si Romania urmatorilor 10 ani, prin ochii unor oameni care au avut succes.
27.INTERVIU Nicoleta, Iutta: Nicio carte de dezvoltare personala nu te va ajuta la fel de mult ca a avea un business propriu Iutta este un brand de genti, pantofi si accesorii din piele cu un design folk contemporan. Pe site veti gasi creatii care se inspira din cultura traditionala si care arata ca "atunci cand pui pasiune in ceea ce faci, se simte". Nicoleta de la Iutta este de parere ca antreprenoriatul este o mare provocare si ca fiecare etapa pe care a parcurs-o a avut farmecul, dar si dificultatile ei. In cadrul proiectului "10 ani vazuti prin ochii lor", Provident vrea sa arate cum se vede Romania ultimilor 10 ani, dar si Romania urmatorilor 10 ani, prin ochii unor oameni care au avut succes.
28.Importanta preventiei in sanatate: 4 pasi simpli prin care poti afla ca esti bine Pe parcursul ultimelor 3 saptamani, MedLive a prezentat un program ce a avut ca scop tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste constientizarea preventiei in sanatate. In tot acest timp, medici specialisti au vorbit despre cele mai comune afectiuni la femei, barbati si copii, precizand care pot fi consecintele in cazul in care ignoram screeningurile ce trebuie realizate in fiecare an. Care sunt cei 4 pasi simpli prin intermediul carora poti afla ca esti bine?
29.VIDEO De ce este importanta preventia in sanatatea copilului? Copilul este si va fi intotdeauna o prioritate. Va place sa il vedeti activ si vesel si uneori va intrebati de unde isi gaseste energia. Pentru a va asigura ca va fi mereu la fel este esential sa ii monitorizati constant starea de sanatate.In perioada 3-21 octombrie, MedLive va prezinta un program ce are ca scop tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste constientizarea importantei preventiei in sanatate. Timp de 3 saptamani, medici specialisti vor face o trecere in revista a celor mai comune afectiuni care ne pot afecta viata daca ignoram necesitatea screeningurilor anuale.
30.VIDEO Programul importanta preventiei. De ce este necesar controlul de rutina la chirurgie pediatrica? Vizita constanta la chirurgie pediatrica are rolul de a scuti copilul de o suferinta indelungata, daca se descopera o anumita problema din timp. Dr. Avram Popa Mihaela, medic specialist chirurgie pediatrica la Hyperclinica MedLife Unirii, a explicat de ce au nevoie copiii de un consult la aceasta specialitate, ce probleme pot fi descoperite si ce risca parintii care ignora recomandarile de screening?In perioada 3-21 octombrie, MedLive va prezinta un program ce are ca scop tragerea unui semnal de alarma in ceea ce priveste constientizarea importantei preventiei in sanatate. Timp de 3 saptamani, medici specialisti vor face o trecere in revista a celor mai comune afectiuni care ne pot afecta viata daca ignoram necesitatea screeningurilor anuale.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 12 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by