Articole scrise de Alex


1 - 8 din 8 rezultate
1.De ce uram femeile? Femeile sunt deseori numite "sexul slab", dar sa nu uitam ca aceasta afirmatie nu mai are acoperire de ceva vreme. Nu fac referire la forta fizica, ci la cea psihica, aceasta fiind de multe ori mult mai importanta. Daca barbatii pot face fata mai usor unor situatii foarte stresante sau dureroase pe termen scurt, este stiut faptul ca femeile se descurca mai bine pe termen lung, ca intr-un concurs de anduranta. Ele gasesc mereu forta necesara de a isi reveni chiar si atunci cand totul pare pierdut. Multi ma vor blama, altii imi vor da dreptate, insa eu m-am hotarat sa fac un "decalog" cu motivele pentru care femeile sunt enervant de bune, obligandu-ne uneori sa le iubim cu ura si sa le uram cu iubire.
2.Distrusul Intern Brut (DIB) Activitatea economica a unei tari este masurata in general prin indicatorul produsului intern brut (PIB) anual/trimestrial. Definitia termenului si formulele de calcul sunt arhi-cunoscute, vreau doar sa subliniez faptul ca pe fondul crizei economice actuale exista o presiune din ce in ce mai mare legata de schimbarea modului in care economiile nationale isi calculeaza performanta, scrie Alex pe blogul lui Emil Stoica
3.Criza la romani Exista multe discutii in ultimele saptamani legate de “un nou val de criza” care ar avea potentialul sa loveasca Romania. Televiziunile romanesti intorc pe toate partile scenarii de criza, politicienii romani se intrec in a declara fie ca nu este criza, fie ca este o criza profunda (in functie de interesele putere/opozitie). La fel si societatea romana este divizata in acest moment intre pesimistii eterni si optimistii moderati care cred ca Romania nu va fi chiar atat de atinsa de criza- si au loc discutii aprinse pe aceasta tema, scrie Alex pe blogul Jeopardy.
4.Mica provocare geostrategica Criza economica recenta (afectand nu numai firmele dar si statele) are efecte structurale importante si in peisajul geopolitic si geostrategic european si global. Aceste transformari vor continua procesul inceput la sfarsitul Razboiului Rece- cand sistemul geopolitic a suferit o mutatie profunda conducand catre un sistem multipolar.
5.O intalnire „Hyper Activa” In vara lui 1995, eram student in anul II la Universitatea Brasov. Imi doream mai multi „bani de buzunar” si mi-am gasit un job. Era un boutique de design si tiparituri din Brasov, care avea si o tipografie proprie. Imi aduc si acum aminte cu placere de prima zi „la lucru”. Am avut de facut un design al unei carti de vizita in Corel DRAW! 5.0. As putea spune ca acela a fost momentul in care am intrat pentru prima data in contact cu lumea publicitatii – asa cum era ea la vremea aceea.
6.Publicitatea online si agentiile Din ce in ce mai multe companii realizeaza necesitatea includerii publicitatii online in strategiile lor de comunicare. Si in mod evident, imediat dupa ce aceasta nevoie a fost identificata apare intrebarea normala: Cine se va ocupa de asta? Ok, cineva de la marketing, dar cine?, se intreaba Alex pe webservator.ro.
7.Webservator Cratima vs. liniuta de subliniere si alte mituri SEO O intrebare pe care cu siguranta si-o pun multi webmasteri mai noi sau mai vechi se refera la modul optim din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare de a structura URL-ul site-ului.
8.Demararea si gestionarea unei campanii pe motoare de cautare Demararea si gestionarea unei campanii pe motoare de cautare este un proces riguros in care fiecarei etape trebuie sa i se acorde atentia necesara. Odata ce am terminat de selectat cuvintele cheie, de creat anunturile text si paginile de destinatie (landing pages) si ne-am asigurat ca parametrii de monitorizare sunt functionali, suntem gata sa demaram campania.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by