Articole scrise de Al. Stoian


1 - 6 din 6 rezultate
1.Primaria vrea sa desfiinteze un centru de handicapati locomotor! Din cauza lipsei locurilor in gradinite, Primaria face eforturi pentru identificarea spatiilor unde ar putea infiinta astfel de unitati prescolare. De cateva zile, mai marii Primariei au pus ochii pe Centrul de recuperare neuromotorie "Daniel". Conducerea Centrului a fost somata ca, din iarna, sa lase spatiul liber!
2.Primarului Stavarache i se cere demisia pe motiv de incompetenta administrativa Presedintele executiv al PSD Bacau, deputatul Gabiel Vlase, a punctat implinirea a trei ani de la inscaunarea lui Romeo Stavarache in functia de primar al municipiului. Vadit ironic, acesta a consemnat implinirea celor trei ani de "revenire la normalitate" (sic!) si a contabilizat neimplinirile celui ales ca edil sef.
3.Stavarache si o gasca de consilieri in excursie la Torino, pe bani publici Fac ce fac cei din actualul staff al Primariei Bacau si ies in evidenta mai ceva ca o insecta parazita hematofaga pe fruntea unui trantor ce nu iubeste apa si sapunul. Si pentru ca faptele pozitive sunt mult prea greu de implinit pentru alesii nostri, acestia se dau in stamba ori de cate ori li se iveste prilejul.
4.De 1 Mai, minciunelele lui Stavarache, in atentia papagalilor din Consiliul Local “Nu cunosc niciun domn Stanescu” le spunea Stavarache alesilor locali in urma cu o luna. Numai ca presa locala a dezvaluit concediul “intimplator” al edilului in Tenerife cu Marin Stanescu, reprezentantul unei firme care a supt milioane de Euro de la CET. Cu doua exceptii, consilierii-papagali s-au facut ca ploua.
5.Cu bani publici si sponsorizari politice - Stavarache face pomeni electorale Dupa modelul sefului de la Bucuresti, Calin Tariceanu, primarul liberal de la Bacau, Romeo Stavarache, s-a gindit in saptamina mare ca n-ar strica sa cheltuie niste bani publici pentru a poza in edil binefacator. Cu toata presa de fata, Stavarache s-a apucat sa imparta pungi cu alimente bacauanilor. "Ce e maica, sunt alegeri?", era nedumerirea unor batrini
6.CULMEA NESIMTIRII: Primarul Stavarache, sotia si cumnatul, in Tenerife cu furnizorii CET Romeo Stavarache a fost in Tenerife cu reprezentantul firmei m+v Zander, care a castigat licitatia pentru grupul de cogenerare de la la CET! Acuzatia i-a fost adusa public, in sedinta Consiliului Local, de catre consilierul conservator Petru Munteanu.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by