Articole scrise de Adriana Simion


1 - 10 din 10 rezultate
1.Turism de masă în Deltă: bani, gunoaie si poluare În timp ce, pe de o parte, Delta Dunării are nevoie de turiști pentru a susține economic comunitatea locală, pe de altă parte, prețul plătit poate fi unul prea scump: gunoaiale și polăuarea cauzate de turismul de masă.
2.Alegeri locale 2020. Tineri din București explică de ce NU votează la aceste alegeri și de ce votează Pentru că la fiecare alegeri se pune problema prezenței sau absenței tinerilor de la vot, am stat de vorbă cu câțiva dintre aceștia pentru a vedea de ce au mers să-și aleagă primarii și consilierii, respectiv de ce NU au mers la vot.
3.Dincolo de declarațiile oficiale. Cum au început azi școala un copil de 13 ani de la țară și o profesoară din Râmnicu Vâlcea Pentru a vedea ce-i așteaptă în realitate pe copiii și profesorii din România în prima zi de școală din pandemie, am stat de vorbă cu un elev din clasa a 6-a de la un liceu de la țară din județul Vrancea și cu o profesoară din Râmnicu Vâlcea.
4.Ce se întâmplă în pandemie cu oamenii din spatele petrecerilor. Criza COVID-19 prin ochii dj-ilor, vj-ilor și a inginerilor de sunet din cluburi Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, a nevoii de distanțare socială și a orelor de închidere premature, nimeni nu mai are nevoie în acest moment în industria Horeca de dj, vj sau de ingineri de sunet. Poți sorbi dintr-o limonadă sau dintr-un pahar de vin la terasă și fără profesioniștii distracției.
5.Cum s-a desfășurat un festival de teatru pentru tineri cu măștile pe față: „Am învățat să zâmbim cu ochii” Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria s-a desfășurat anul acesta în condiții speciale. Chiar dacă toate activitățile au fost în aer liber, purtarea măștii de protecție a fost obligatorie. Am vorbit cu mai mulți participanți care mi-au povestit cum a fost experiența.
6.Cazul vloggerului Colo care instigă la viol, ce a pățit fata care l-a reclamat sau cum arată o țară fără educație sexuală Cum arată, de fapt, România când educația sexuală pentru tineri nu se face în școli, ci pe internet sau la televizor.
7.Marea redeschidere a teraselor, în stil românesc. Nimeni nu știe exact ce are de făcut, nici măcar polițiștii locali În prima zi de relaxare, terasele din Centrul Vechi aplicau normele stabilite de Guvern după ureche. Nici nu ai putea să-i condamni pe proprietari având în vedere cât de puțin timp au avut la dispoziție pentru a se pregăti.
8.Dincolo de conspirațiile cu Bill Gates. Ce spun criticii termoscanării din magazine și cum răspunde un medic Termoscanarea a devenit obligatorie la intrarea în multe locuri din România, printre care magazine, iar acest lucru a dat naștere multor dezbateri, în special pe internet. Am încercat să aflu ce argumente au criticii și cum răspund apărătorii acestei măsuri, care, teoretic, ar trebui să depisteze bolnavii de COVID-19.
9.Serie Hotnews (4). Are 21 de ani și este urmărită de 2,4 milioane de oameni pe rețeaua socială unde tu nu ești dar, probabil, copiii tăi da​ TikTok este în acest moment una dintre cele mai descărcate aplicații de social media, atât în Europa, cât și în SUA, fiind considerată un fenomen printre tinerii din Generația Z. Am vrut să văd care este secretul succesului pe TikTok și am stat de vorbă cu Andra Gogan, o româncă de 21 de ani care este urmărită de 2,4 milioane de oameni pe această rețea. O vedeta incontestabilă a TikTok în România.
10.„Fall in Love” de la Mogoșoaia a fost totuși și altceva decât festivalul unde Liam Gallagher a refuzat să cânte pentru că scena avea „probleme de securitate” „Fall in Love”, care s-a desfășurat pe 31 august și 1 septembrie, este un festival aflat la prima ediție care, din păcate, a început cu stângul. Liam Gallagher a refuzat aseară în ultimul moment să mai cânte, invocând într-o postare pe Twitter „probleme de securitate cu scena”. Alți artiști străini nu au avut însă niciun disconfort să performeze pe aceeași scenă. Ciudat? Nicidecum dacă urmărești evoluția din ultima perioadă a fostului solist de la Oasis.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by