Articole scrise de A.W.


1 - 5 din 5 rezultate
1.Concert exceptional de jazz la Bucuresti: Elevation quartet - Lucian Ban, Abraham Burton, Brad Jones si Derrek Philips - Duminica 13 Noiembrie la Sala Arcub Pianistul Lucian Ban impreuna cu Cvartetul Elevation sustin doua concerte in Romania: Duminica 13 Noiembrie la Sala Arcub in Bucuresti si Luni in Targu Mures la Palatul Culturii. Cvartetul Elevation este compus din Lucian Ban la pian si Abraham Burton la saxofon acompaniati de Brad Jones si Derek Phillips la bas si baterie fiind considerati de critica de specialitate ca fiind unul dintre cele mai reprezentative grupuri din curentul de jazz contemporant nascut pe scenele cluburilor din New York.
2.Concert de exceptie la Bucuresti: Lucian Ban impreuna cu super-grupul new-yorkez Elevation. Patru dintre cele mai marcante personalitati ale jazz-ului contemporan sunt reunite in grupul Elevation: Abraham Burton, Brad Jones, Derek Phillips si Lucian Ban creeaza o muzica ce reinventeaza idiomul, un flux sonor ce coboara din marea traditie a jazz-ului, dar se indreapta creativ spre viitor. Ei reprezinta  "noul jazz" in forma sa cea mai spectaculoasa.
3.Oul care a furat 3 iepuri a fost inchis
4.Fii EcoReporter: ''Vreau o Romanie mai curata!'' Te lovesti la tot pasul de resturile societatii de consum? Esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde: pe strada, in fata blocului sau la iarba-verde? Vrei sa afle si altii ceea ce te deranjeaza ? Noi credem ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte. Te invitam sa participi la concursul online foto/video "Vreau o Romanie mai curata!", organizat de HotNews.ro si EcoTic si sponsorizat de Romtelecom.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by