Articole scrise de A.O


1 - 7 din 7 rezultate
1.Medita��ii online pentru liceenii din mediul rural care se preg��tesc de BAC Sute de liceeni din mediul rural vor participa, pe toat�� perioada închiderii ��colilor din cauza pandemiei de coronavirus, la medita��ii ��i ateliere de dezvoltare personal�� online, pe platforma www.scoaladinvaliza.ro, dezvoltat�� de Funda��ia World Vision România pentru elevii din mediul rural.
2.Studen��ii SRI, ��inu��i la secret/ Registrul Matricol Unic îi excepteaz�� de la înregistrare Studen��ii care se preg��tesc pentru SRI nu vor mai fi înregistra��i în Registrul Matricol Unic al Universit����ilor din România, potrivit ordinului ministrului Educa��iei publicat în Monitorul Oficial. În mod normal, to��i studen��ii înregistra��i la programele de licen����, master ��i studii postuniversitare de la universit����ile de stat ��i particulare trebuie înregistra��i în acest registru matricol unic.
3.Alegeri preziden��iale 2019: Nou�� ��coli din Capital�� î��i suspend�� cursurile vineri ��i luni Nou�� ��coli din Bucure��ti î��i suspend�� cursurile vineri ��i luni pentru orgnizarea celui de-al doilea tur de scrutin la alegerile preziden��iale, anun���� Inspectoratul ��colar de la Bucure��ti. Vezi în articol lista ��colilor unde cursurile se suspend��
4.Universitatea din Bucure��ti are un nou pre��edinte al Senatului/ Claudiu Buglea a câ��tigat în fa��a rectorului Mircea Dumitru UPDATE Universitatea din Bucure��ti are de miercuri un nou pre��edinte al Senatului în persoana lui Claudiu Buglea, prodecan ��i conferen��iar la Facultatea de Drept. Buglea a câ��tigat în fa��a rectorului Mircea Dumitru, care a candidat pentru postul de pre��edinte al Senatului Universit����ii. Pân�� acum, func��ia de pre��edinte al Senatului a fost de��inut�� de Marian Preda, care în prezent candideaz�� pentru pozi��ia de rector.
5.Tudor Chiril��, apel c��tre clasa politic��: ”Depolitiza��i educa��ia ��i începe��i s�� construi��i împreun�� un nou sistem care s�� pun�� cu adev��rat în centrul s��u elevul” La începutul anului ��colar, actorul Tudor Chiril�� a ini��iat un apel c��tre clasa politic��, pe care o îndeamn�� ”s�� se uneasc�� pentru educa��ie”. ”Nu v��d niciun un motiv de bucurie c�� mii de elevi se înroleaz�� într-un sistem învechit ��i neperformant în care copilul este pus pe ultimul loc dup�� diverse interese care mai de care mai absurde. Sistemul în sine e absurd. Din p��cate, lucrurile nu se pot schimba decât din dou�� direc��ii: mentalitatea ��i voin��a politic��”,î��i justific�� actorul ini��ierea unei peti��ii pentru ��coal�� prin care face apel la clasa politic��.
6.Barem matematic�� Evaluare Na��ional�� 2019. Cum se noteaz�� subiectele la matematic�� la Evaluare Na��ional�� 2019 Barem Matematic�� Evaluare Na��ional�� 2019. Ministerul Educa��iei a publicat baremul de corectare pentru subiectele la matematic�� la Evaluare Na��ional�� 2019. Elevii de clasa a VIII au primit la primul dintre subiectele la matematic�� la Evaluare Na��ional�� 2019 mai multe exerci��ii constând în opera��ii de sc��dere ��i împ��r��ire, calcularea perimetrului unui p��trat a ariei totale a unui tetraedru. HotNews.ro va publica baremul pentru subiecte la matematic�� de la Evaluare Na��ional�� 2019, imediat ce acestea vor fi disponibile.
7.Profesori condamna��i la închisoare în dosarul organiz��rii concursului 'Arhimede'. Dasc��lii sunt acuza��i de evaziune fiscal�� de 7 milioane de lei Doi profesori ��i o contabil�� au fost condamna��i de Tribunalul Bucure��ti la închisoare cu executarea pedepsei ��i plata unor daune de 7 milioane de lei pentru s��vâr��irea infrac��iunilor de evaziune fiscal�� ��i delapidare, în leg��tur�� cu organizarea concursului de matematic�� pentru elevi "Arhimede".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by