Articole scrise de A.M.M.


1 - 4 din 4 rezultate
1.Gandul: Vacanta de un milion de dolari – ultima gaselnita a expertilor in turism Cei care nu si-au ales inca destinatia de vacanta ar putea lua in calcul cea mai noua oferta a unui hotel de sapte stele din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Asta in cazul in care sunt milionari in dolari si vor ceva iesit din comun. Pachetul de vacanta oferit de Emirates Palace Hotel (sapte nopti pentru doua persoane) costa un milion de dolari.
2.Gandul: Roman, geniu in matematica, inchis in Italia pentru furt Bogdan Gabriel Ionescu, in varsta de 22 de ani, este un geniu in informatica. Castigator al Olimpiadei Balcanice de Matematica si Informatica in 2007, tanarul se afla de cateva saptamani intr-o inchisoare din Como, Italia, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si o luna de inchisoare pentru furt. Potrivit Il Giornale, Bogdan a inventat o capcana informatica pentru a-i stoarce de bani pe pensionarii posesori de conturi la Posta italiana.
3.Gandul: Roman, geniu in matematica, inchis in Italia pentru furt Bogdan Gabriel Ionescu, in varsta de 22 de ani, este un geniu in informatica. Castigator al Olimpiadei Balcanice de Matematica si Informatica in 2007, tanarul se afla de cateva saptamani intr-o inchisoare din Como, Italia, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si o luna de inchisoare pentru furt. Potrivit Il Giornale, Bogdan a inventat o capcana informatica pentru a-i stoarce de bani pe pensionarii posesori de conturi la Posta italiana.
4.Gandul: Oprah Winfrey o sa aiba propria televiziune Cea mai influenta personalitate din showbiz-ul american, celebra Oprah Winfrey, nu se multumeste sa fie doar proprietara unei reviste, a unui site care ofera femeilor sfaturi pe orice tema, sa detina o fundatie in scopuri caritabile si sa se implice in politica, prin sustinerea candidatului democrat Barack Obama. Mai nou, regina talkshow-ului vrea propriul canal de televiziune.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by