Articole scrise de A.M.B.


1 - 3 din 3 rezultate
1.VIDEO Gala PRACTeam  - premierea celor mai buni studenti economisti din universitatile din Timisoara, Suceava si Oradea Premierea celor mai buni studenti economisti, in urma desfasurarii stagiilor de practica, a avut loc Vineri, 29 iulie 2011, in Aula Magna a Universitatii din Oradea, in cadrul Galei PRACTeam de la nivel inter-regional. In cadrul acestui eveniment, alaturi de cei mai buni studenti economisti de la Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea, au participat si cei mai buni studentii de la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timisoara si Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, recomandati pentru premiere de catre cele trei universitati in cadrul unor evenimente similare - Gala PRACTeam, desfasurate in perioada 11 - 27 iulie 2011, la Timisoara, Suceava si Oradea.
2.Ajutor nerambursabil de 100 milioane euro pentru Republica Moldova. Acordul a fost semnat marti, la Bucuresti Romania va acorda Republicii Moldova un ajutor financiar nerambursabil in valoare de 100 de milioane de euro. Acordul interguvernamental a fost semnat marti, la Palatul Cotroceni, de Elena Udrea, din partea Executivului de la Bucuresti, si de Valeriu Lazar, vicepremier si ministru al Economiei in Cabinetul de la Chisinau.
3.CE: Romania trebuie sa reduca cu 19% cotele emisiilor poluante Romania trebuie sa reduca cu 19% cotele emisiilor poluante pana in 2020, potrivit planului adoptat miercuri de Comisia Europeana.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by