Articole scrise de Adriana Simion


1 - 10 din 10 rezultate
1.Turism de mas�� în Delt��: bani, gunoaie si poluare În timp ce, pe de o parte, Delta Dun��rii are nevoie de turi��ti pentru a sus��ine economic comunitatea local��, pe de alt�� parte, pre��ul pl��tit poate fi unul prea scump: gunoaiale ��i pol��uarea cauzate de turismul de mas��.
2.Alegeri locale 2020. Tineri din Bucure��ti explic�� de ce NU voteaz�� la aceste alegeri ��i de ce voteaz�� Pentru c�� la fiecare alegeri se pune problema prezen��ei sau absen��ei tinerilor de la vot, am stat de vorb�� cu c�iva dintre ace��tia pentru a vedea de ce au mers s��-��i aleag�� primarii ��i consilierii, respectiv de ce NU au mers la vot.
3.Dincolo de declara��iile oficiale. Cum au început azi ��coala un copil de 13 ani de la ��ar�� ��i o profesoar�� din Râmnicu Vâlcea Pentru a vedea ce-i a��teapt�� în realitate pe copiii ��i profesorii din România în prima zi de ��coal�� din pandemie, am stat de vorb�� cu un elev din clasa a 6-a de la un liceu de la ��ar�� din jude��ul Vrancea ��i cu o profesoar�� din Râmnicu Vâlcea.
4.Ce se întâmpl�� în pandemie cu oamenii din spatele petrecerilor. Criza COVID-19 prin ochii dj-ilor, vj-ilor ��i a inginerilor de sunet din cluburi Din cauza restric��iilor impuse de pandemie, a nevoii de distan��are social�� ��i a orelor de închidere premature, nimeni nu mai are nevoie în acest moment în industria Horeca de dj, vj sau de ingineri de sunet. Po��i sorbi dintr-o limonad�� sau dintr-un pahar de vin la teras�� ��i f��r�� profesioni��tii distrac��iei.
5.Cum s-a desf����urat un festival de teatru pentru tineri cu m����tile pe fa����: „Am înv����at s�� zâmbim cu ochii” Festivalul de Teatru Tân��r Ideo Ideis din Alexandria s-a desf����urat anul acesta în condi��ii speciale. Chiar dac�� toate activit����ile au fost în aer liber, purtarea m����tii de protec��ie a fost obligatorie. Am vorbit cu mai mul��i participan��i care mi-au povestit cum a fost experien��a.
6.Cazul vloggerului Colo care instig�� la viol, ce a p����it fata care l-a reclamat sau cum arat�� o ��ar�� f��r�� educa��ie sexual�� Cum arat��, de fapt, România când educa��ia sexual�� pentru tineri nu se face în ��coli, ci pe internet sau la televizor.
7.Marea redeschidere a teraselor, în stil românesc. Nimeni nu ��tie exact ce are de f��cut, nici m��car poli��i��tii locali În prima zi de relaxare, terasele din Centrul Vechi aplicau normele stabilite de Guvern dup�� ureche. Nici nu ai putea s��-i condamni pe proprietari având în vedere cât de pu��in timp au avut la dispozi��ie pentru a se preg��ti.
8.Dincolo de conspira��iile cu Bill Gates. Ce spun criticii termoscan��rii din magazine ��i cum r��spunde un medic Termoscanarea a devenit obligatorie la intrarea în multe locuri din România, printre care magazine, iar acest lucru a dat na��tere multor dezbateri, în special pe internet. Am încercat s�� aflu ce argumente au criticii ��i cum r��spund ap��r��torii acestei m��suri, care, teoretic, ar trebui s�� depisteze bolnavii de COVID-19.
9.Serie Hotnews (4). Are 21 de ani ��i este urm��rit�� de 2,4 milioane de oameni pe re��eaua social�� unde tu nu e��ti dar, probabil, copiii t��i da��� TikTok este în acest moment una dintre cele mai desc��rcate aplica��ii de social media, atât în Europa, cât ��i în SUA, fiind considerat�� un fenomen printre tinerii din Genera��ia Z. Am vrut s�� v��d care este secretul succesului pe TikTok ��i am stat de vorb�� cu Andra Gogan, o românc�� de 21 de ani care este urm��rit�� de 2,4 milioane de oameni pe aceast�� re��ea. O vedeta incontestabil�� a TikTok în România.
10.„Fall in Love” de la Mogo��oaia a fost totu��i ��i altceva decât festivalul unde Liam Gallagher a refuzat s�� cânte pentru c�� scena avea „probleme de securitate” „Fall in Love”, care s-a desf����urat pe 31 august ��i 1 septembrie, este un festival aflat la prima edi��ie care, din p��cate, a început cu stângul. Liam Gallagher a refuzat asear�� în ultimul moment s�� mai cânte, invocând într-o postare pe Twitter „probleme de securitate cu scena”. Al��i arti��ti str��ini nu au avut îns�� niciun disconfort s�� performeze pe aceea��i scen��. Ciudat? Nicidecum dac�� urm��re��ti evolu��ia din ultima perioad�� a fostului solist de la Oasis.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by